F.Bahçe ile oynamak müthiş olur ama...

11 Aralık 2012 Salı

         

.


Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ve Borussia Dortmund'un gerisinde, Manchester City'nin ise önünde grubunu 3. bitirerek UEFA Avrupa Ligi'ne kalmayı başaran Ajax'ta teknik direktör Frank de Boer, Fenerbahçe ile eşleşmekten çekiniyor.

Cunma günü bir basın toplantısı düzenleyen ve takımının durumunu değerlendiren Hollandalı teknik adam, "Takım olarak her üç günde bir maç yapabileceğimizi düşünüyorum." sözlerini kullandı. Eğer Avrupa Ligi için bir tercihi olsaydı Genk'i tercih edeceğini ifade eden de Boer, "Tabii ki Fenerbahçe ve Liverpool gibi büyük takımlara karşı oynamak çok iyi bir tecrübe olur. Futbolcu olarak size katkı sağlar ancak Genk'in bize daha yakın olduğunu düşünüyorum." şeklinde konuştu.

Ajax'ın muhtemel rakipleri arasında, Chelsea, Cluj, Olimpiakos, Benfica, Liverpool, Viktoria Plzen, Bordeaux, Steaua Bükreş, Dnipro, Genk, Rubin Kazan, Lyon, Lazio, Metalist Kharkiv, Hannover 96 ve Fenerbahçe bulunuyor.

CITY'Yİ DEVİRDİ

Şamipiyonlar Ligi'nin ölüm grubu olarak nitelendirilen D Grubu'nda yer alan, Real Madrid, Manchester City ve Borussia Dortmund ile mücadele eden Ajax kimsenin beklemediği bir şekilde grubu 3. tamamladı. Evinde City'yi 3-1 yenip deplasmanda da 2-2 berabere kalan Hollanda ekibi Real Madrid ve Dortmund'dan toplamda 13 gol yese de  Avrupa Ligi'ne gitmeye hak kazandı.




F.Bahçe'den korkuyorlar!..    TIKLAYIN




Dilmen'den G.Saraylılara cevap    TIKLAYIN




İşte G.Saray'ın yeni çileği!    TIKLAYIN




Sneijder'in eşinden yalanlama!    TIKLAYIN




Öztürk: "F.Bahçe'nin UEFA'yı almasını isterim"    TIKLAYIN





Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder