Fatih Terim den Barcelona açiklamasi!

11 Aralık 2012 Salı

         

.


Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Şampiyonlar Ligi'nde üst tura yükselmelerinin ardından muhtemel rakipleri hakkında konuştu.

Karşılaşma sonrasında Fatih Terim, 'Muhtemel rakiplerden kimi istiyorsunuz?' şeklinde soruya "Bildiğim kadarıyla Malaga, Schalke, Barcelona, Paris Saint Germain var. Hepsi gelebilir ama hayırlı bir kura olsun diyelim. Kısmet önemli bir şey. Kafamızda bir iki takım var" diyerek cevap verdi.


''Aydın'ın gol atmasına çok sevindim ve Amrabat'ı kazanmak adına mutluyum'' diyen Terim, Galatasaray'ın bundan sonraki hedefleriyle ilgili, ''Gerçekçi olmak gerekir. Buradan çıkmak öncelikli hedefti ama bu, bundan sonra teslim olacağız demek değil. Hedefimiz, önceliğimiz Avrupa'da hep olmak'' ifadesini kullandı.

'Barcelona rakibiniz olsun ister misiniz?' sorusuna cevap veren deneyimli teknik adam Fatih Terim, "Bizim bu oyunumuzu daha ileriye taşımamız gerecek. Barcelona veya bir başkası için söylemiyorum. 8 takıma da sorsanız kimse Barcelona'yı istemez. Ama kimse de teslim olacak bir Galatasaray beklenmesin. Bu mücadele yetmez, Türkiye Ligi'ndeki mücadele yetmez. Onun çok üzerine çıkmamız gerekir. Önce bunları halletmeniz gerekir" dedi.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder