Galatasaray Gençlerbirliği Golü

8 Mart 2013 Cuma

         

.

Galatasaray, cuma günü oynadığı bir karşılaşmadan yine kayıpla ayrıldı. 90 dakika içinde Hamit'in direkten dönen iki şutu, Drogba'nın kaçan penaltısı Sarı-Kırmızılı takıma kâbusu hatırlattı. Sahadan galibiyetle ayrılan Gençlerbirliği'nin golünü, 60. dakikada Björn Vleminckx kaydetti.

Galatasaray Gençlerbirliği Maçı Golleri

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasında Galatasaray, evinde Gençlerbirliği'ni ağırladı. Sahadan galip ayrılan taraf, 1-0'lık skorla Gençlerbirliği oldu. Karşılaşmaya ev sahibi Galatasaray, hızlı başladı. Sarı-Kırmızılı takım, 12. dakikada gole çok yaklaştı. Rakip yarı alanın ortasında topla buluşan Hamit Altıntop, sert bir vuruşla şansını denedi ancak top, üst direkten saha içine geri döndü. İlk yarının kalan dakikalarında Galatasaray, etkili pozisyonlar yakalasa da gol çabaları sonuçsuz kaldı ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Direk yine 'dur!' dedi 

Galatasaray bir kez daha Hamit Altıntop ile direğe takıldı. 56. dakikada ceza alanı dışında kaleyi cepheden gören bölgede Hamit Altıntop şutunu çekti. Ramazan Köse'nin de parmaklarınla dokunduğu top üst direğe de çarparak saha içine geri döndü.

Björn Vleminckx es geçmedi 

Gençlerbirliği, 60. dakikada golü buldu. Ligde attığı 5 golle takımının en golcü ismi olan Björn Vleminckx, Nemanja Tomic'in ceza sahasına açtığı ortaya iyi yükseldi ve topu ağlarla buluşturdu: 0-1.

Drogba penaltı kaçırdı 

 85. dakikada karşılaşmanın hakemi Özgür Yankaya, Aykut Demir'in ceza sahası içerisinde Drogba'ya yaptığı müdahalenin ardından penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Drogba'nın yaptığı vuruşta top üstten auta gitti. Bu pozisyonun hemen ardından Gökhan Zan, ikili mücadelede rakibine yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kartla oyun dışına atıldı. Mücadelenin kalan dakikalarında başka gol sesi çıkmadı ve sahadan galip ayrılan taraf, 1-0'lık skorla Gençlerbirliği oldu.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder