Online Tv Gelişi Muhteşem

11 Aralık 2012 Salı

         

.

Online TV gelişiyle PVR ihtiyacı düşüşe neden oldu? Hala orada mı TV kaydı için ihtiyaç onları izlemek için başka yollar varken gösterir? PVR veya Kişisel Video Kaydedici birçok insanın ev kritik bir cihaz oldu. TV iş için dışarı olması nedeniyle cevapsız gösterir izlemek mümkün olabilmesi için, o evde gadget için önemliydi. Gibi PVR (ayrıca DVR olarak da bilinir) TiVo evlerde son derece popüler olmuştur.

Biz telafi olduğunda biz PVR ihtiyacınız var mı?

Çalışan insanların çoğu günümüzde çok az canlı TV izlemek ve onların odak şüphesiz internet üzerinden kaçırılan etkinlikleri izlemek için kaymıştır. PVR kendi değerini korumak için, bu tür ücretsiz erişim gibi belirli özelliklere sahip olmak gerekir Up TV Yakalama veya DLNA akışı.

Ancak, PVR aynı eski özellikleri destekleyen TiVo daha yeni sürümleri ile çıkmaza ulaşmış görünüyor. Buna ek olarak, 700 $ bölgede ağır bir fiyat etiketi onlara hizmet için overpriced yapar. Örneğin, TiVo XL sadece önceki modele ekstra depolama eklenir ve aynı kötü CASPA video hizmeti sahiptir. Yani, PVR değiştirilmesi için seçenekler vardır?

Bir iyi bir seçenek eski yükseltmek için Blu Ray Oynatıcı TV ve DLNA Catch Up destekleyen yeni bir akıllı bir oyuncu alarak. Sony Blu-Ray Oynatıcı TV Yukarı iyi yakalamak sunar. Eğer PVR olarak kullanabilirsiniz çünkü Ayrıca, bu tür PS3 gibi jack-of-all-esnaf aygıtlarını kullanabilirsiniz. Bu, tek bir kişi için iyi bir seçenek olmakla birlikte, bütün bir aile için en iyi seçenek olmayabilir. Başka iyi bir seçenek yatırım yapmak D-Link Mezun Box medya oynatıcı yurtdışı izin, abonelik ve başına ödeme görünümü hizmetleri Catch Up bir VPN bağlantısı ile.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder