Ne cehennemi? İstanbul bize cennet olur!

11 Aralık 2012 Salı

         

.


İspanya'da 'klasik tabirle' Barcelona'ya yakınlığı ile tanınan Mundo Deportivo gazetesinin kullanıcılarına sunduğu oylama, bizleri de ilgilendiren bir sonuç gösteriyor...

Gazetenin internet sitesinde yapılan ve 'Barcelona'nın bir üst turda hangi takımla eşleşmesini istersiniz?' sorusuna yanıt arayan ankete katılan 5 binden fazla kullanıcı Porto, Milan, Arsenal, Shakhtar Donetsk ve Galatasaray arasından; sarı-kırmızılı ekibi açık ara farkla istediklerini ortaya koydu.

Katılımcıların %49 oyunu alan G.Saray'ın ardından %20 ile AC Milan gelirken onu %13 ile Arsenal ve %10 ile Porto takım ediyor. Katalan taraftarlar bir üst turda Mircea Lucescu'nun ekibi Shakhtar'ı ise rakip olarak görmek istemiyor. Ukrayna temsilcisi ankette sadece %7'ik bir kesimin tercihi oldu.

Habere gelen kullanıcı yorumlarında ise ortak fikir G.Saray diğer ekiplere göre daha zayıf bir rakip ve sarı-kırmızılı ekibi yenmek yüksek bir ihtimal... Galatasaraylı kullanıcıların habere yaptığı "Cehenneme bekliyoruz" yorumlarına ise Katalanlar, "Cehennem mi? Orası bizim için cennet olur. Sizi yenmek çok kolay" sözleri ile yanıt verdi.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder