Galatasaray-Gaziantep Maçinin Golleri

30 Kasım 2012 Cuma

         

.

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta mücadelesinde G. Saray, sahasında ağırladığı Gaziantepspor'la 1-1 berabere kaldı. Gaziantepspor'un golünü Ibracic (68) atarken, Galatasaray'ın golünü Burak Yılmaz (79) kaydetti. Ayrıca Felipe Melo, 82. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu beraberlikle sarı-kırmızılılar, cuma günleri oynadığı 5 maçta 1 galibiyet alarak cuma kâbusunu sürdürdü.
Süper Lig-Kâbus sürüyor: 1-1

Galatasaray, ilk yarıda istediği pozisyonu buldu ancak değerlendiremedi. Gaziantepspor ise etkisiz kaldı. İkinci yarıya Umut-Engin, Elmander-Amrabat değişikliği ile başlayan sarı-kırmızılılar, daha çok baskı kurmak istedi. Ancak dakika 68'de kontrataktan verdiği pozisyonla kalesinde golü gördü. Ibricic topu kontrol edip çalımını attıktan sonra şutunu attı, top savunmaya da çarpıp ağlarla buluştu: 0-1.

Bu gole cevap ise son haftaların formda ismi Burak Yılmaz'dan geldi. 79. dakikada sol kanattan yapılan ortaya kafa vuruşunu gerçekleştiren Burak, takımına beraberliği getiren golü attı: 1-1. 82. dakikada Felipe Melo, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikalardan sonra gol olmadı ve Galatasaray, sahasında konuk ettiği Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı.

Fatih Terim’le 250. maç

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde ligdeki 250. maçına Gaziantepspor karşısında çıktı. Sarı-kırmızılı ekibin başında 7. sezonunu geçiren başarılı teknik adam, toplamda 250 lig maçına ulaştı. Galatasaray’ın kazandığı 18 lig şampiyonluğunun 5’inde imzası bulunan Terim, geride kalan 249 lig maçında 162 galibiyet, 57 beraberlik ve 30 mağlubiyet aldı. Fatih Terim yönetiminde çıktığı lig maçlarında 545 kez rakip fileleri havalandıran "Cim Bom", kendi kalesinde ise 234 gol gördü. Sarı-kırmızılı ekip, Terim yönetimindeki 249 maçlık dönemde 127 lig haftasını lider olarak geçirdi.

Öte yandan, karşılaşma öncesi saha kenarındaki dijital reklam panolarında, "İmparatorla 250. maç" yazısının yer alması dikkati çekti. Fatih Terim’in Galatasaray’ın başında geçirdiği sezonlar ve ligdeki maç sayıları şöyle:

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder