Galatasaray Trabzon 1461 Maçi Golleri

12 Aralık 2012 Çarşamba

         

.

Cim Bom, çok uğraştı, 1 attı, bolca direklere takıldı, fakat bir türlü 2-0'ın altından kalkamadı. En son 2005'te kupa sevinci tadan Galatasaray, hafta sonundaki Fenerbahçe derbisi öncesinde şok bir darbe yedi.

Toplam maliyetleri Elmander kadar bile değil... Hatta statü gereği Süper Lig’e çıkamayacakları için alıcı aranıyor. İşte o 1461 Trabzon, İstanbul’da tarih yazdı, Terim’in öğrencilerini safdışı bırakıp kupada son 8’e kaldı. Cim Bom çok uğraştı, 1 attı, bolca direklere takıldı, fakat 2-0’ın altından kalkamadı.

Galatasay Trabzon 1461 Maçının Gollerini İzle


En son 2005’te kupa sevinci tadan Galatasaray, hafta sonundaki Fenerbahçe derbisi öncesinde şok bir darbe aldı Futbol şakaya gelmez Pazar günü oynanacak Fenerbahçe maçı öncesinde taraftarı önünde son maçına çıkan Galatasaray’da Fatih Terim beklendiği gibi köklü bir rotasyona gitti. Tecrübeli teknik adam buna rağmen Hamit’i ilk 11’de sahaya sürerek sürpriz bir tercih yaptı. Hafta içi ve rakibin nispeten zayıf olması taraftarların maça ilgi göstermemesine neden oldu. İlk yarı uyuttu...

Galatasaray’ın oyunun temposunu düşük tutması, 1461 Trabzon’un da ileriye çıkmaya niyetinin olmaması özellikle ilk 20 dakikayı oldukça sıkıcı hale getirdi. Acelesi olmayan ve yana paslarla atak geliştirmeye çalışan Sarı-Kırmızılılar topu bir türlü ileri taşıyamadı! Tabii ki bu dakikalarda takımın koordine olmaması ve yapılan pas hataları da etkisiz futbolun nedenlerindendi. Rakibinin üzerine kontratakla giden Karadeniz temsilcisinde Göksu 26. dakikada sağ kanattan ceza sahasına ortasını yaptı. İçerde bekleyen Yusuf gelişine vurdu fakat top Ufuk’ta kaldı. 28’de ise Hamit savunmadan seken topu önüne alarak ceza sahasına girer girmez vurdu pozisyon autla sonuçlandı.

Bu atakların iki takım kalesinde de ciddi sorun yarattığı söylenemez. Orta sahayı ender de olsa geçen Trabzon ekibi 30. dakikada Cris’in Yusuf’u ceza sahası içerisinde düşürmesiyle penaltı kazandı. Atışı kullanan Sercan topu ağlara göndermekte zorlanmadı: 0-1. İlk 45 dakika boyunca rakibini yeterince ciddiye almayan Galatasaray futbolun şakaya gelmeyen bir iş olduğunu bir kez daha gösterdi ve soyunma odasına 1-0 yenik gitti. Kupa’ya veda etti İkinci yarıya daha iyi başlayan Galatasaray topa hakim olan taraftı.

Sarı-Kırmızılılar’da 46. dakikada Sabri’nin sağ kanattan ortasına Elmander kafayı vurdu top kalecide kaldı. Aslan her ne kadar oyuna ağırlığını koysa da rakibi üzerinde yoğun bir baskı kuramadı. Mücadele boyunca güçlü rakibi karşısında gücü doğrultusunda bir oyun sergileyen 1461 Trabzon’da 69. dakikada Emrullah ceza sahası dışından vurdu ve Ufuk’u mağlup etti: 2-0. Bu golden sonra oyunu rakip kaleye yığan Cim Bom’da 77. dakikada Amrabat’ın ortasına Cris vurmak istedi ondan seken topu Emre Çolak ağlara gönderdi: 1-2. 85’te Engin ortaladı Aydın ceza sahası içerisinde kafayı vurdu top üst direkten döndü. 89. dakikada ise Cris ceza sahası dışından vurdu top yine üst direkten döndü. Son bölümde gol kaçırma rekoru kıran Galatasaray skoru değiştiremedi ve rakibine 2-1 yenilerek kupaya veda etti.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder