Schalke 04 Galatasaray Maçı

11 Mart 2013 Pazartesi

         

.

Galatasaray şampiyonlar liginde 2.turu geçmek için Schalke 04 ile rövanş maçına çıkıyor. Schalke 04 takımında Huntelaar hafta sonu oynanan Borussia Dortmund maçında sakalığı dolayısı ile takımda yerini alamayacak. Bu Galatasaray için büyük bir avantaj olarak ta görünse sonucunda bir şampiyonlar ligi maçı ve bir üst tura çıkma hesaplarını her iki takımda hazırlıklarını tamamlamış ve maç saatini beklemektedir.

Veltins Arena'da Galatasaray ile karşılaşacak olan Schalke'de ilk maçta olduğu gibi kalesini Hildebrand'a teslim edecek olan Keller, savunma kurgusunu ise Uchida, Höwedes, Matip ve Kolasinac üzerine kuracak.

Galatasaray karşısına 4-2-3-1 taktiği ile çıkmayı planlayan Alman teknik adamın, savunmanın hemen önünde görevlendireceği isimler ise Neustadter ve Hoger olacak. Orta alanın 3'lüsünde Farfan, Draxler, Bastos'u sahaya sürecek olan Keller, santrfor bölgesinde ise 22 yaşındaki Finlandiyalı isim Pukki'yi görevlendirecek.

Schalke muhtemel 11'i: Hildebrand - Uchida, Höwedes, Matip, Kolasinac - Neustadter, Hoger - Farfan, Draxler, Bastos - Pukki

Şampiyonlar Ligi bu önemli maç, 12 Mart Salı saat 21:45'te Star TV'den canlı olarak yayınlanacak.  

Yayın Günü : 12 Mart Salı
Yayın Saati : 21.45

Schalke 04 Galatasaray Maçı Canlı İzle


Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder