Fenerbahçe Bursaspor Maçı Canlı

10 Mart 2013 Pazar

         

.

Fenerbahçe 25.ci haftanın en karlı takımı olmak için bugün saat 19:00 da Şükrü Saraçoğlu stadında konuk edeceği Bursaspor maçı ile lider ile arasındaki puan farkını 4 düşürmek istiyor. Fenerbahçe Bursaspor maçı ligtv canlı hd kalitesi ile naklen yayınlanacaktır.




Fenerbahçe 3 kulvarda emin adımlarla ilerleyen tek takım olma özelliği ile Avrupa Ligi’ndeki maçlarını perşembe günü oynadığı için Süper Lig’de genelde hafta sonlarında sahaya çıktı. Devler Ligi’nde oynayan Galatasaray ise genelde hep Fenerbahçe’den önce oynadı maçlarını. Bu, kimilerine göre avantaj, kimilerine göre dezavantajdı. Şu ana kadar yaşanan tabloya göre Fenerbahçe için dezavantaj oldu. Galatasaray’ın kendisinden önce oynayıp, puan kaybettiği 9 karşılaşmanın ardından sahaya çıkan Sarı-Lacivertli ekip, bunların sadece 2’sinde galibiyete ulaşırken, 4’ünde berabere kaldı, 3’ünde ise sahadan puansız ayrıldı. Galatasaray, Devler Ligi maçı nedeniyle lig müsabakasını yine cuma günü oynadı ve sezon başından bu yana olduğu gibi puan kaybetti.

Moraller çok yüksek

Lider haftayı puansız kapatırken, gözler Fenerbahçe’ye çevrildi. Çek Cumhuriyeti’nden Viktoria Plzen galibiyetiyle dönmenin üzerine Galatasaray’ın puan kaybetmesiyle morallerin tavan yaptığı Sarı-Lacivertliler’de şimdi tek bir hedef var; Bu kez ellerine geçen fırsatı iyi değerlendirmek ve puan farkını 4’e düşürmek. Sakat Webo ve Gökhan Gönül yok ama Avrupa’da forma giyemeyen Kaptan Emre, Meireles var. Plzen maçında cezası nedeniyle forma giyemeyen Egemen de, Aykut Kocaman’ın şans vermesi durumunda sahada olacak. Bu durumda büyük olasılıkla Bekir, sakat Gökhan’ın bölgesine kaydırılacak.

Can Gebetaş

Muhtemel ilk 11'ler

Fenerbahçe: Volkan, Bekir, Yobo, Egemen, Hasan Ali, Kuyt, Meireles, Emre, Cristian, Caner, Sow

Bursaspor: Carson, Şener, Ferdinand, İbrahim, Vederson, Murat, Belluschi, Edu, Tuncay, Batalla, Sestak

Hakem: Tolga Özkalfa

Saat: 19.00

Stat: Şükrü Saracoğlu

Yayın : LigTv

Fenerbahçe Bursaspor Maçı Canlı Buradan Dinleyebilirsiniz

Fenerbahçe Bursaspor Maçı Golleri

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder