Lüleburgaz Radyo39 Canlı Dinle

21 Şubat 2013 Perşembe

         

.

Trakya'nın incisi lüleburgaz radyo keyfini radyo39 dinleyerek çıkarıyor. Trakyada en sevilen radyo istasyonlarının başında gelmekte olan ve canlı yayınlarına genel olrak pop müzik, arabesk ve damar şarkılar ile dinleyicilerinin 10 numara radyosudur.

1995 yılında Mahmut ERDAL tarafından kurulmuş olan radyomuz Lüleburgaz ve çevresine 104.9 frekansından yayın hayatına başlamıştır, bugün aynı frekanstan Trakya bölgesine yayın yapmaktadır.

Radyo 39’da doğru Türkçe ile konuşmak esastır ve radyomuzun müzik politikası Türkçe pop , rock ve seçkin şarkılardan oluşan arabesk müzik olarak belirlenmiştir. Müzik politikamızda yalnızca günümüzün sevilen parçaları değil,eski unutulmaz şarkılar da gün içinde dinleyiciye ulaşmaktadır.

Genel bir bakışla show , eğlence ve müzik radyosu kimliğinde olan Radyo39’da program içerikleri politika ,sanat, spor, magazin ve astrolojiye kadar oldukça geniş bir yelpazeye sahiptir.Ayrıca şehrimiz hakkında ki gelişmeleri ve haberleri takip edip anında dinleyicilerimiz ile paylaşmak için yayındayız.

Amacımız dinleyicilerimiz ile saygılı ve samimi bir diyalog kurmak , dürüst ve tarafsız yayıncılık ilkesiyle yolumuzda ilerlemek ve bu yolda bağımsız bir medya kuruluşu olmaktır.

Radyo39 ailesi olarak gelecek yıllarda da, en doğru yayıncılığı size taşımak için mikrofon başında olacağız.

Radyonuz açık kulağınız bizde olsun..

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder