Fenerbahçe Sivasspor Maçı İzle

1 Şubat 2013 Cuma

         

.

Fenerbahçe Spor Toto Süper Lig 20 Hafta maçına Şükrü Saraçoğlu Stadında ağırlayacağı Sivas Spor ile 03 Şubat 2013 Pazar 19:00 yapaçağı maçı ligtv canlı yayınlanacak maça fenerbahçe taraftarının yoğun ilgisi ile stadı tıklım tıklım dolduracağı bir maç olacağı şimdiden kesin.

fener sivas maçı izle

Ara transferde kadrosuna dahil ettiği Emre Belezoğlu, Ziegler ve Webo lu kadrosu ile Fenerbahçe Sivas Spor Maçı şimdiden skoru merakla beklenen süper bir maç izlemek için sabırsızlıkla beklenmektedir.

Fenerbahçe, Ligde Sivasspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını, akşam saatlerinde Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı ve sadece ilk 30 dakikası basın mensuplarına açık tutulan idmanla sürdürdü. İdmanda Fenerbahçe ara transfer döneminde kadrosuna kattığı Emre Belözoğlu, Reto Ziegler ve Piere Webo da yer aldı.

"Yeni transferler Sivas maçında oynayacaklar mı?" şeklindeki soruya ise Kocaman, "Henüz çok erken, yarın onun kararını net bir şekilde vereceğim.Webo dünya standartlarında bir oyuncu. Yeni transferler gücümüze güç kattı. Bildiğimiz tanıdığımız oyuncularla devam etmek daha mantıklı ve doğru bir tercih olarak geldi. Sahaya yansımayı güçlendiren bir çalışma oldu. 3 kulvarda da devam edeceğimiz konusundaki inancımız arttı" diye yanıt verdi.

Fenerbahçe Sivas Spor Maçı Golleri

Fenerbahçe Sivas Spor Maçı Özeti





Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder