Fenerbahçe'nin Rakipleri Siradaki Gelsin

7 Aralık 2012 Cuma

         

.

Grubunu lider bitiren Fenerbahçe'nin muhtemel rakipleri belli oldu. 20 Aralık'taki kurada gelebilecek ekipler arasında zayıf rakipler olduğu kadar güçlü takımlar da var. Ancak bu saatten sonra Sarı-Lacivertliler'e rakip farketmiyor!

Ülkemizi Avrupa Ligi’nde başarıyla temsil eden Fenerbahçe, gruptan lider çıktı ve son 32 takım arasına adını yazdırdı. Sarı-Lacivertliler’in 2. tur ve 3. turdaki eşleşmeleri 20 Aralık’ta İsviçre’nin Nyon kentinde saat 15.00’te çekilecek kurayla belli olacak. Statüye göre aynı gruptan çıkan takımlar ve aynı ülkenin ekipleri eşleşemeyecek. Fenerbahçe gibi seri başı takımlar da, ilk maçlarını deplasmanda oynayacak. Sarı-Lacivertli temsilcimizin muhtemel rakiplerine gelince...

fenerbahçe uefa rakipleri15 Mayıs 2013’te Amsterdam Arena’nın ev sahipliği yapacağı final yolculuğunda temsilcimizi Avrupa’nın önde gelen takımları bekliyor. Sarı-Lacivertliler seri başı olmasına rağmen devlerle karşı karşıya gelebilir. Muhtemel rakipler arasında Fenerbahçe’ye transfer olacağı iddia edilen Wesley Sneijder’in takımı İnter de bulunuyor. Ayrıca Leverkusen, Zenit, Dinamo Kiev ve Şampiyonlar Ligi’nde Manchester City’yi kupanın dışına iten Ajax da bulunuyor.

Seri başı takımlar:

FENERBAHÇE
Liverpool
Plzen
Bordeaux
S.Bükreş
Dnipro
Lyon
R.Kazan
M.Kharkiv
Genk
Lazio
Hannover
Chelsea (Ş.Ligi)
CFR Cluj (Ş.Ligi)
Olympiakos (Ş.Ligi)
Benfica (Ş.Ligi)

Muhtemel rakipler:

Anzhi
Atletico Madrid
Newcastle
Stuttgart
Napoli
İnter
Sparta Prag
Leverkusen
Tottenham
Basel
Levante
Zenit (Ş.Ligi)
BATE (Ş.Ligi)
D.Kiev (Ş.Ligi)
Ajax (Ş.Ligi)

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder