Burak Yilmaz UEFA da manşet oldu!

11 Aralık 2012 Salı

         

.


UEFA Şampiyonlar Ligi (H) Grubu'ndaki son maçında deplasmanda Portekiz'in Braga takımını 2-1 yenerek, ikinci tura yükselen Galatasaray, Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) internet sitesinde manşet oldu.

Sarı-kırmızılı ekiple ilgili UEFA.com'da manşetten verilen haberde, Fatih Terim'in soyunma odasındaki ''sessizliği''nin Galatasaraylı futbolcuları ateşlediği vurgulandı. ''En hırslı teknik direktörlerden biri olarak ün yapan Fatih Terim'in sessizliği, ilk yarıyı 1-0 geride bitiren Galatasaraylı futbolcuları harekete geçirdi'' ifadelerinin yer aldığı haberde, Burak Yılmaz, Felipe Melo ve Emmanuel Eboue'nin görüşleri de bulunuyor.

Maçın ilk yarısına iyi başlamadıklarını, Manchester United-Cluj maçının skorunu duyduktan sonra ise turu geçmek istiyorlarsa oyuna asılmalarını anladıklarını belirten Burak Yılmaz, ''Teknik direktörümüz Fatih Terim sessiz ise bizim için tehlike çanları çalıyor demektir. Sessizliğini bozmuyorsa, hepimiz söyleyecek bir şeyi olmadığını anlarız. Bize bir bakışından ne demek istediğini anlarız. O noktadan sonra da durumu değiştirmek için elimizden geleni yaparız. Allah'tan yolumuzu açan ve hak ettiğimiz 3 puanı aldık'' değerlendirmesini yaptı.

Kurada hangi takımla eşleşeceklerini bekleyip göreceklerini belirten Yılmaz, ''Elbette ikinci turda oynamak istediğimiz ve istemediğimiz takımlar içimizden geçiyor. Hangi takımlar olduğunu sizlerle paylaşmak istemem, gizli kalmasını yeğlerim. Şimdi galibiyetimizi kutlama vakti, ikinci tura sonra odaklanacağız. Bu arada, bizleri asla yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ederim, tezahürattan hiç vazgeçmediler'' ifadelerini kullandı.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder