Yok Böyle Derbi Sende İzle

25 Kasım 2012 Pazar

         

.

Kadınlar Ligi'nde sezonun ilk derbisiydi, ancak heyecanı sadece adında kaldı. Galatasaray, maddi sıkıntılar yüzünden zor bir dönemden geçen ve genç oyuncularla ligde tutunmaya çalışan Beşiktaş'ı tam 38 sayı farkla 81-43 mağlup etti.
Galatasaray-Yok böyle derbi!: 81-43

Kadınlar Basketbol Ligi’nde sezonun ilk derbisi Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynandı. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde ilk 16 takım arasına girmek adına emin adımlarla ilerleyen, ligde de tek mağlubiyeti bulunan Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş’ı adeta idman maçı yaparmış gibi, tam 38 sayı farkla 81-43 rahat yendi.

galatasaray beşiktaş derbisi
Bu sonuç kimseye sürpriz olmadı. Çünkü sezon başında kapanması bile gündeme gelen Beşiktaş’ın kadın basketbol takımı maddi sıkıntılar nedeniyle, iddialı bir kadro kuramamış ve genç oyuncularla yola çıkmıştı. Bu durum da puanlamaya yansıdı. Ligin maç kazanamayan tek ekibi olan Siyah-Beyazlılar, yıldızlar karması güçlü rakibi Galatasaray karşısında da beklediği galibiyeti alamadı.

Devrede işi bitirdi

Daha maçın başında oyunda ağırlığını hissettiren Galatasaray, ilk çeyreği 24-11 önde geçti. İkinci periyodun ilk 3 dakikasında ev sahibi takıma sayı izni vermeyen Beşiktaş, Gülşah’ın sayısı ile farkı 8 sayıya kadar (24-16) düşürdü. Sonrasında toparlanan ev sahibi devreye 38-20 üstün girdi. Etkili oyununu 3. periyoda taşıyan Galatasaray, son çeyreğe 58-27 önde girdi. Son periyotta farkı iyice açan Galatasaray, maçtan 81-43 galip ayrıldı.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder