Şifreli Tv Yayınları Nasıl İzlenir?

12 Kasım 2012 Pazartesi

         

.

şifreli kanal çözmekBu şifreli kanal teknolojisi kısa bir giriştir. Kanallar üç nedenleri (ben yine de aklınıza gelebilecek) için şifrelenir. Bir abonelik TV için ödeme zorlamaktır. İki yalnızca belirli bir bölgede yaşayan insanlar için geo-blok içeriğe ve bir kanal veya besleme kablo veya karasal TV tarafından dağıtılması ve Naklen olabilir bu yüzden uydu üzerinden gönderilen gidiyor zaman Üç.

İlk basit yolu çözmek için izlemek istediğiniz ne ödeyecek. Ikinci için bu onlar size bir kart almak (veya bölgede yaşayan bir arkadaşım var) ve üçüncü, kamu tüketimi için tasarlanmış değil izin vereceğim nerede alanda yaşamak için yardımcı olur.

Temelleri:
Bir şifreli kanal çözmesi gereken üç öğe vardır. Doğrudan akıllı kartları almak ya da bir CI yuvasına sahip olacak bir receiver gerekiyor. CI demektir Ortak Arabirim . CI yuvasına (hangi çağrılacak kullanılan bir PC Kart yuvası, bir PCMCIA ) bir koymak CAM is a, Koşullu Erişim Modülü . CAM içine bir akıllı kart kaydırın.

Akıllı kartları almak alıcılar doğrudan dahili CAM var. Genellikle şifreleme sistemi tek tip çözecektir. Örneğin Dish TV S7050PVR dahili gelmiştir Irdeto 2 yeteneği (örneğin Optus D2 etnik TV çoğu için iyidir). Vu + makinelerimiz var Xcrypt (hangi Koreli bir sistemdir, Kore dışında pek kullanılmaz).

Bol Conax, BISS, Nagravison, Mediaguard ve Viaccess gibi dünya çapında kullanılan diğer sistemlerin vardır. Sky Videoguard kullanır. Sky alıcıları yerine olmayan bir Sky kutusu Sky kanalları çözmesi mümkün değildir anlamına gelir bir CAM, bir onboard çözme kullanabilirsiniz. Orada Dragon CAM denilen piyasada 3. parti CAM, ve bu sözde olmayan bir Sky kutusu Sky kanallarını oynatabiliyor. Hala bunun için ödemek zorunda böylece hala meşru bir Sky kartı gerekir. Onlar başına ödeme görünüm olayları satmak istiyorum ve bir sigara Sky alıcısı ile bunu yapamazsınız çünkü Ama Sky bu sevmiyorum.

Şifreli TV Multirooming:
Bir meşru kartınız varsa ve kablosuz evinizin çevresinde üzerindeki tuşlara yayınlamasına izin pazarda ürünlerin bir çift vardır. Tek bir Klon + . Başka Diablo olduğunu. Sunucu içine meşru kartı takın ve ardından alıcı kartları alıcıları üzerinde CI yuvası gider. Değişmez özellikle bu kart paylaşımı sistemlerinden birinin kullanımı yasaklamak olacaktır için kaydol herhangi bir şifreli hizmet sözleşmesi. Eğer Avustralya'da yaşayan ve Avustralya'da VAST ile imzalayarak olsaydı onlar zaten, bu yüzden bu durumda bu sistemlerden biri olması tartışmalı olacağını kendiniz meşru ispat ettik kez birden çok akıllı kartlar atalım.

Softcams:
Bir softcam gerçek CAM öykünür yazılımıdır. Onlar Medya PC üzerinde veya Dreambox veya Vu + gibi Linux tabanlı oturdu alıcılarından birini çalıştırın. Onlar gerçek bir akıllı kart kapalı meşru anahtarlarını almak, ya onlar da meşru bir kart (bir arkadaşınızın kart yani) gelen, ya da internet üzerinde garip ve acayip yerlerden kopyalanan şüpheli kökenli tuşlarını kullanabilirsiniz. Şeyler muhtemelen yasadışı hale yerdir Şimdi (Dürüst Kim Dotcom en Megaupload sitesi. Tutuklanmasından önce birkaç barındırmak için kullanılır), ama burada bir yolu ya da diğer herhangi bir yasal tavsiye vermiyorum. Bu size şifreli sağlayıcı ile sözleşme imzaladı değil, ve onlar evinize şifreli sinyal gönderirken bunu sen istedin ya da değil ve size aren belki o zaman çözmek için bir çıkış yolu çalışabilirsiniz olmadığını öne sürülebilir herhangi bir yasayı ihlal t. Evet, olabilir. (Eğer onun kartını paylaşmak Arkadaşınızın rağmen onun sözleşmenin ihlali olacaktır.) Sen muhtemelen kendiniz kaba kuvvetle tuşları çözmek için bir program yazmak için yeterince akıllı olabilir. (DVD'ler ilk günlerinde, içeriği çok iyi şifreli ama değildi ve bir Pentium 2 kaba kuvvet az 4 dakika içinde tuşları tahmin edebilir, ancak çoğu şifreleme sistemleri daha iyi daha korunur).

Ve tabii ki internet üzerinde bir yere gidiyor ve size çalıntı veya yasadışı paylaşılan şifreler indirmeden olsaydı büstü kolay olurdu böylece anahtarları kopyalama bir iz bırakacaktır. Diğer bir deyişle kendi riski softcams ile oynayın.

Eğer şifresini çözemediği şifreli hizmetleri Tuning:
Sen ne için ödeme asla olduğunu sadece şifreli hizmetleri var transponder için ayarlamak ne olası nedeni için merak ya size kanal listelerinden silmek olmaz neden onları ayarlanmış verdiyseniz. Olabilir Bir nedeni bazen şifreli kanalları kısa bir süre için hava (pazarlamanın ya da teknik nedenlerle) ücretsiz gitmek olduğunu. Sizin gibi ve sizin uzaktan kumanda ile hareket ettirmek zorunda düzene kanalları ayarlıyorsanız kanal listenizde şifreli kanalların büyük bloklar can sıkıcı olabilir, bu yüzden burada kullanışlı bir ipucu var. Sadece şifreli hizmetleri ile transponder dahil uydu için listedeki tüm transponder ekleyin. Sonra tüm FTA servisleri arar. Tüm uydular için bu işlemi tekrarlayın. Tercih sırasına göre kanallar Sipariş ve sonra tüm hizmetler, FTA ve şifreli aramak. Genellikle bir alıcı o zaten sipariş listesinin sonunda bulduğu yeni kanalları koymak istiyorsunuz. Sonuçta size FTA başında kanalları ve normalde şifreli hizmetleri FTA çıkarsan birgün kullanışlı gelebilir sonunda tüm şifreli bir hizmet listesi olması. Karım bir İspanyolca hoparlör ve biz Optus D2 Şili kanallara abone yapmak, ama biz birçok Kaydedilen benim PVR üzerinde (UbiWorld teknik zorluklar vardı) hava ücretsiz 48 saat vardı, bu yüzden Arjantin Telefe için ödemezseniz Arjantin TV saat ve o çabuk yoluyla iletmek ve o sonraki yağmurlu bir günde ne sevdim izlemek olabilir. Kanallar de değişir. Ben ilk Optus D2 yatay monte edildiğinde, TRT-1 ve Jame-Jam hava ücretsiz, ama sonra bir veya iki hafta sonra onlar şifreli oldu.

Şifreli kanalları ayarlamak için başka bir nedeni bazı uydularda bazı kanallar ödemeli kanalları olarak işaretlenmiş olmasıdır, ama aslında hava ücretsizdir. Asiasat3S Fashion TV ve PTV Küresel üzerinde bu iki örnektir. Eğer pikap bu iki aslında FTA kanalları asla ederim ödemeli kanallar aracılığıyla arama olmadıysa.

Ben sihirli FTA gitmek Sky kanalı görmedim, ama bazılarını gördüm UbiWorld kanallar FTA gidip bir kaç kez ve bir kez Sentana bir İrlanda rugby oyunu izledi. Ben hala sadece bir oyun için FTA gitmek için şifreli Hindistan Kriket kanallar için bekliyorum. Uzun bir bekleme olabilir.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder