Google Tv İzleme Platformu

15 Kasım 2012 Perşembe

         

.

google play tvAlmanya, İngiltere ve Fransa Avrupa Ülkelerinde Google TV platformu yarından itibaren film kiralama Google Play mağazanın seçimi erişimine sahip olacaktır. Google tarafından duyurusu "13 Kasım, Google Play müzik ve film şimdi İngiltere, Almanya ve Fransa'da da GoogleTV geçerli olacak Başlangıç" dedi.

Google TV sistemi, televizyon ve set-top box gibi donanım yerleşik ve sahipleri TV izlemek ve streaming içeriği bulmak için internette dolaşabilirsiniz bir işletim sistemidir. 13 Kasım itibaren, İngiltere, Almanya ve sahipleri Fransa'da da kiralayabilir ve akarsu ya da indirmek film ve müzik daha Apple TV gibi yapma.

Garip Google ayrıca kiralama da Kanada ve Avustralya'da mevcut olacağını duyurdu, ama onlar hızlı mesaj o kısmı kaldırıldı ve biz 11/13 ile ilgili daha fazla ülkede başlatılması konum söyledi bir önceki yazı için üzgünüz "diyerek özür diledi , ama biz daha fazla ülke için her zaman Google Play getirerek konum olarak bizden ayrılmayın. deyimi başlangıçta hangi paketleri aynı zamanda Avustralya ve Kanada'da kullanılabilir olacağını belirtti gönderdi. "

Bu, bu ülkelerle başlamadan önce lisans anlaşmaları sıralamak için Google'da bekliyor gibi görünüyor. Ancak ABD'de bu tür sorunlar hiçbir yerde olsa Google Play içeriği Geçen aydan beri mevcut olmuştur .

Android Market yerini Google Play mağazası Elma Uygulaması ve iTunes hizmeti sunan uygulama, film, tv şovları ve, kira ve akarsu, satın indirmek için müzik dayanmaktadır.

Google TV hizmeti tüketicinin rızasını kazanmak için yavaş olmuştur, ama bu ikinci enkarnasyonu olduğunu (ile kanatları sürüm 3 ) ve Smart TV üreticileri, LG ve Sony vardır ortağı vardır.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder