Bilgisayarınızda Canlı TV izleyin kaydedin

12 Kasım 2012 Pazartesi

         

.

Blaze Video Player
Benim PC'de Canlı TV şovları filmleri izleyebilir miyim? Televizyonda canlı oynarken benim bilgisayar, TV programlarını kaydetmek nasıl yapabilirim? BlazeVideo HDTV Player artık çok kolay her şeyi yapar!
Bilgisayarınızda canlı TV programlarını izlemek veya kaydetmek için, sizin için mutlaka-yapmalısınız 3 şekli vardır:
 
No.1 bir Tuner satın

Siz mevcut piyasa TV tuner, örneğin TV tuner kartı veya bilgisayarınıza bağlamak için bir USB bağlantı noktası veya IEEE 1394 bağlantı noktası gerektiren harici TV tuner gibi olursa olsun genişleme kartları geniş türleri bulabilirsiniz. Alıcısı TV sinyalleri almak için kullanılır.
 
No.2 Sen Mükemmel TV Sinyali alın Emin olun

Kullanıcılar aşırı hava anteni, duvardaki bir kablo girişi, ya da bir set-top box aracılığıyla bilgisayara TV sinyalleri alabilir. Bu TV tuner özelliği kalmış. Eğer daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız, size yerel kablo veya uydu sağlayıcınızla temasa geçmeniz gerekir. Farklı ülkelerde veya bölgelerde de farklılık TV sinyallerinin tipleri için. Eğer yüksek kalitede TV programlarını izlemek istiyorsanız, mükemmel TV sinyallerini almak için en iyi denemek gerekir. Güçlü sinyal, daha yüksek kalite, TV program olacak.
3 No. Sen PC'de Canlı TV izleyin veya kaydedin olanak tanır Bilgisayar Yazılımı

Bilgisayarınıza doğru bağlanmış TV alıcısı ve anten ile, TV şovları için hazırsınız. PC ile TV programlarını izlemek için, bilgisayarınızda canlı TV izlemek ve kaydetmek sağlar gibi yazılım olması gerekir. Eğer bir Windows kullanıcı iseniz, BlazeVideo HDTV Player en iyi seçenektir. PC'de bu TV oyuncu en eski, en son Windows 8, Windows 7, Windows Vista ve Windows XP, tüm Windows işletim sistemleri ile uyumludur.

Şimdi dünyanın her ülke veya bölgede tüm canlı TV izleyebilirsiniz! Hızlı geri, hızlı ileri, duraklatma Çal önceki, sonraki ... tüm bu düğmelerin sadece dinlenme odasında TV seyreder gibi bilgisayarda harika TV dünyaya getirmek.

Record butonuna fare tıklayın, anında, canlı TV programlarını kaydetmek ve gelecekte görüntülemek için sabit diskinize kaydedin, veya iPad, iPod, iPhone, PSP gibi popüler taşınabilir cihazlar tarafından oynatma için çeşitli biçimlerde içine kaydedilmiş TV dosyalarını dönüştürebilirsiniz BlackBerry, Nokia, HTC, cep telefonları ve daha fazlası.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder