Windows7 ile Şifreli TV Kanal İzlemek

31 Ekim 2012 Çarşamba

         

.

şifreli tv izle
Televizyon yaygın olarak mevcuttur ve bu itiraz hemen her ilgi, ancak reklam araları çok sayıda var bu program çok çeşitli seçenekler sunmaktadır. Yüksek kaliteli televizyon programlarını izlerken insanların gereği olarak, bazı TV istasyonları yüksek kaliteli TV programları için şifreleme TV kanalı s başlatmak, ama bu aynı zamanda mükemmel bir TV programlarını izlemek için daha fazla aylık ücret ödemek zorunda anlamına gelir.

İşte bizim makalede kam ile Windows7 Media Center şifreli online TV izlemek için nasıl bir yöntem tanıtmak TBS 6928 TV Tuner, bu şifreli TV izlemek için aylık ücret kaydedebilirsiniz.

İhtiyacınız Donanım ve Yazılım:

- Kart CI TBS6928 DVB-S2 TV Tuner

- Abonelik kartı (akıllı kart)

- CAM

- TBS MCECITool

- Windows 7 Media Center

Not: TBS6928 >> tarafından test CAM listesini izlemek için tıklayın

Windows7 Media Center şifreli TV izlemek için nasıl?

1. TBS6928 yükleyin ve TBS MCE CI Aracı

Öncelikle, donanım TBS6928 ve sürücü programı yüklemeniz gerekir. Eğer düzgün CAM ve akıllı kart takarak, sonra MCE CI Aracı yüklemeye hazır olduğundan bitirdiğinizde.

TBS MCE CI Aracı özellikle Windows7 Media Center şifreli TV kanallarını izlemek isteyen kullanıcılar için tasarlanmıştır.

TBS MCE Aracı indirin ve bunu aşağıdaki gibi çalıştırın.

 Eğer yazılım yükleme işlemi bitene kadar adımları ile devam edin.

Doğru aracı kurduktan sonra, artık bilgisayarınızda çalıştırabilirsiniz. Pencere attı-out ilk olarak benekli donanım gösteren aşağıdaki gibidir. Hiçbir aygıt listede yoksa, o zaman muhtemelen donanım ve kartın windows sürücü kurulumu tekrar kontrol edilmelidir.
Devam etmek için "Tamam" ı tıklayın.

Şimdi sadece arayüzü açık kalmak tutmak ve bir sonraki adıma geçebilirsiniz. Lütfen "Çıkış" butonuna tıklayınız yok veya aracı kapalı olacak ve herhangi bir fazla değil işlevi. Hala kam bilgileri kontrol etmek istiyorsanız Ancak, bir dakika bekleyin ve sonra "Activate MMI" tıklayabilirsiniz. Ilgili bilgileri aşağı görüntülenir.

Windows Media Center'da 2.Watch Şifreli TV:


TBS MCE CI Aracı artık çalışmıyor olduğundan, Windows 7 Media Center'ı açmak ve TV kanallarını taramaya başlayabilirsiniz. Eğer kartı ile Windows Media Center nasıl kullanacağınızı bilmiyorsanız, bizim kartları ile Windows 7 medya merkezi nasıl kullanılacağını açıklayan diğer belgeleri var.

Ancak, değer burada anmanın o bir şey var. Zaten bulduk şifreli kanallar otomatik kanal listesinde listelenmiyor olabilir. Yani, aşağıdaki gibi kanalları düzenlemek zorunda.

"Ayarlar" - - "TV" - "Kılavuz" - "Düzenle kanalları" ana arayüzü başlayarak, aşağıdaki rota "Görev" ile "Düzenle kanalları" penceresinin bulmak zorunda.

İşte, size istediğiniz tüm kanalları işaretleyin ve "Kaydet" tıklayabilirsiniz. Sonra pencere "Canlı TV" geri dönün ve bu şifreli TV kanallarını izleyebilirsiniz.

Benzer Konular

0 yorum:

Yorum Gönder