Galatasaray-Gaziantep Maçinin Golleri

Spor Toto Süper Lig'de 14. hafta mücadelesinde G. Saray, sahasında ağırladığı Gaziantepspor'la 1-1 berabere kaldı. Gaziantepspor'un golünü Ibracic (68) atarken, Galatasaray'ın golünü Burak Yılmaz (79) kaydetti. Ayrıca Felipe Melo, 82. dakikada kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu beraberlikle sarı-kırmızılılar, cuma günleri oynadığı 5 maçta 1 galibiyet alarak cuma kâbusunu sürdürdü.
Süper Lig-Kâbus sürüyor: 1-1

Galatasaray, ilk yarıda istediği pozisyonu buldu ancak değerlendiremedi. Gaziantepspor ise etkisiz kaldı. İkinci yarıya Umut-Engin, Elmander-Amrabat değişikliği ile başlayan sarı-kırmızılılar, daha çok baskı kurmak istedi. Ancak dakika 68'de kontrataktan verdiği pozisyonla kalesinde golü gördü. Ibricic topu kontrol edip çalımını attıktan sonra şutunu attı, top savunmaya da çarpıp ağlarla buluştu: 0-1.

Bu gole cevap ise son haftaların formda ismi Burak Yılmaz'dan geldi. 79. dakikada sol kanattan yapılan ortaya kafa vuruşunu gerçekleştiren Burak, takımına beraberliği getiren golü attı: 1-1. 82. dakikada Felipe Melo, ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. Bu dakikalardan sonra gol olmadı ve Galatasaray, sahasında konuk ettiği Gaziantepspor ile 1-1 berabere kaldı.

Fatih Terim’le 250. maç

Galatasaray, teknik direktör Fatih Terim yönetiminde ligdeki 250. maçına Gaziantepspor karşısında çıktı. Sarı-kırmızılı ekibin başında 7. sezonunu geçiren başarılı teknik adam, toplamda 250 lig maçına ulaştı. Galatasaray’ın kazandığı 18 lig şampiyonluğunun 5’inde imzası bulunan Terim, geride kalan 249 lig maçında 162 galibiyet, 57 beraberlik ve 30 mağlubiyet aldı. Fatih Terim yönetiminde çıktığı lig maçlarında 545 kez rakip fileleri havalandıran "Cim Bom", kendi kalesinde ise 234 gol gördü. Sarı-kırmızılı ekip, Terim yönetimindeki 249 maçlık dönemde 127 lig haftasını lider olarak geçirdi.

Öte yandan, karşılaşma öncesi saha kenarındaki dijital reklam panolarında, "İmparatorla 250. maç" yazısının yer alması dikkati çekti. Fatih Terim’in Galatasaray’ın başında geçirdiği sezonlar ve ligdeki maç sayıları şöyle:

Canlı İzle !

Voleybol da Derbi Galatasaray Kazandi

Bayanlar Teledünya Türkiye Kupası 2. Tur maçında, Galatasaray Daikin, Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek tur atladı.
Voleybol-Filede derbi Cim Bom'un!: 3-1

Voleybol Bayanlar Teledünya Türkiye Kupası 2. tur maçında Galatasaray Daikin, Fenerbahçe’yi 3-1 yenerek, çeyrek finale yükseldi.

Salon: Burhan Felek

Hakemler: İlhami Şenyurt, Temel Öneri

Galatasaray Daikin: Neriman Özsoy, Özgenur Yutdagülen, Selime İlyasoğlu, Calderon, Sinem Barut, Lo Bianco (Necla Esepaşa, Gamze Alikaya, Gioli)

Fenerbahçe: Nilay Özdemir, Pequeno, İpek Soroğlu, Elif Onur, Kim, Eda Erdem (Nihan Güneyligil, Meryem Çalık, Elif Öner, Duygu Bal, Merve Dalbeler)

Setler: 25-17, 25-22, 18-25, 25-22

Süre: 104 dakika (22, 27, 26, 29)

Canlı İzle !

İnternet Tv Üçretsiz Canli Maç İzle

İnternet canlı tv ile maç izlemek için doğru yerde toplam oyun süresini 100 % Bedava HD Kalitesinde Futbol maçlarını burada izleyebilirsiniz. Maç izlemek için bundan böyle başka bir yerde maç aramaya gerek.

İşte biz bunu mümkün olduğu sürece tamamen free olarak sizlere bu site üzerinden canlı maç yayınlarını seyretmenize olanak sağlayacağız. Biz internet üzerinden maç seyredebileceğiniz bu kanallar için size en iyiyi sunmak için adanmış ne ayrıcalık için bir kuruş ücret almıyoruz.

lig maçı izleTürkiye ve tüm dünyadan canlı futbol maç yayınları izlemek için burada en iyi ve en kapsamlı futbol kanalları sizlere kaynak olarak sunmaktayız. Burada size bilgisayar ile Stream çevrimiçi ücretsiz link vermek koşulu ile lig maçlarını üçretsiz ve canlı olarak izleyebileceksiniz.

Eğer yayın canlı izlemek için lig maçları için bir site arıyorsanız üçretsiz ve hd kalitesinde tv izlemek bu site, sizde lig maçlarını doğru yerde izlemek için burada olmalısın.

Sende lig maçı izlemek maçı bir canlı online stream izleyerek zevk alarak mümkün olduğunca takımınıza tezahürat yapbilirsin. Bu maç evinize getirecek bu heyecan verici bir oyun da dahil olmak üzere tamamen ücretsizdir.

Canlı İzle !

Federasyon Brezilyada Samba Yapti

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Brezilya'daki Euro 2020 adaylığı için tanıtım şovunu Rio de Janeiro'da 700 kişinin katıldığı davetle sürdürdü. Organizasyonda Türk dostu Alex ile Rüştü Reçber'in yanı sıra dünya yıldızları da boy gösterdi

Brezilya’nın Rio de Janerio kentinde düzenlenen Soccerex Fuarı’na Türk futbolu damga vurmayı sürdürdü. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören’in ev sahipliğinde Soccerex Fuarı kapsamında önceki akşam düzenlenen kokteyl, dünya futboluna yön veren aktörleri buluşturdu. FIFA U20 Dünya Kupası’nın resmi maskotu ‘Kanki’miz, kokteylin yıldızı oldu. Şehrin en klas otelleri arasında yer alan Copacabana Palace’da verilen davete 500 kişinin katılması beklenirken, geceye 700’e yakın konuk geldi. Başkan Demirören ve ekibi, konuklarla tek tek ilgilendi.

Futbola yön verenler geldi

Etkinliğe, Brezilya Büyükelçimiz Ersin Elçin, TFF Yönetim Kurulu üyeleri Arif Koşar, Cengiz Zülfikaroğlu, Prof. Dr Fethi Heper, Genel Sekreter Prof. Dr. Emre Alkin, Milli Takımız’ın eski futbolcuları Rüştü Reçber, Mehmet Aurelio, Fenerbahçe’nin eski futbolcuları Alex de Souza, Pierre van Hooijdonk, Jay Jay Okocha ile Gilberto Silva, Ruud Gullit, Ronald de Boer, Aron Winter’in yanı sıra çok sayıda ülke federasyonu, kulüp, futbola yatırım yapan firmalar ve dünyanın önde gelen spor adamları da katıldı.


Davete damgasını vuran isim ise, Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex oldu. Brezilyalı futbolcu, 40 yıllık Türk gibi gelen konukları tek tek karşıladı, yakın ilgi gösterdi.

Sanki 40 yıllık Türk

Normalde Türkiye’ye bugün dönmeyi planlayan Demirören, uçuşunu bir gün erteletti. Başkan, “Rio’da böyle bir ilgi ile karşılaşmak beni ve ekibimi gururlandırdı. Bir gün daha kalıp temaslara devam edeceğim” dedi. Resmi açılışı dün gerçekleşen fuara Fenerbahçe’nin eski yıldızı Alex damgasını vurdu. 40 yıllık Türk gibi standa gelen konukları tek tek karşılayan Alex, fotoğraf ve imza isteklerini geri çevirmedi. Standda Alex’in Fenerbahçe formasıyla attığı goller izletildi.

Bize özgü lezzetler...

Ekibin diğer yıldızı Rüştü de özellikle yabancı basın mensuplarının ilgi odağı oldu. Fuarın bir başka flaş ismi ise ülkemizde düzenlenecek 2013 U20 Şampiyonası’nın maskotu ‘Kanki’ oldu. ‘Kanki’ gün boyunca fuar alanına gelen herkesle ilgilendi, objektiflerin önünden hiç ayrılmadı. Dünyanın futboldaki önemli markalarının boy gösterdiği fuarda TFF ekibinin konuklara gösterdiği misafirperverlik de görülmeye değerdi. Standa gelenler ülkemize özgü olan baklava, Türk kahvesi, lokum ve çeşitli hediyelerle karşılandı.

Rüştü’den Alex’e macun espirisi

TFF İcra Kurulu üyesi Arif Koşar, Alex’e, Manisa’dan aldığı mesir macununu hediye etti. Brezilyalı yıldızın, Soccerex Fuarı’nda Türkiye’nin tanıtım yüzü olmasından duyduğu memnuniyeti dile getiren Koşar, “Başbakanımız Alex’ten Türkiye’nin tanıtım yüzü olmasını rica etmişti. Alex bizi burada en iyi şekilde temsil ediyor. Biz de ona bu küçük hediyeyi takdim ediyoruz” dedi. Bu arada Rüştü’nün, Alex’e mesir macununun performans artırıcı etkisini anlatması, gülüşmelere yol açtı.

Canlı İzle !

Galatasaray Balikesir Türkiye Kupasi Maçi

galatasaray balıkesir maçıSon Türkiye Kupası'nı 2005 yılında Fenerbahçe'yi 5-1'le devirerek elde eden Galatasaray, uzun süreli hasreti dindirmek için yola çıkıyor. Rakip Balıkesir, Cim Bom sahaya yedek ağırlıklı kadroyla çıkacak
Galatasaray-Kaç yıl geçti aradan!

14 kezle Türkiye Kupası’nı müzesine en çok götüren kulüp ünvanını elinde bulunduran Galatasaray, bu zaferi en son yaşadığında takvimler 11 Mayıs 2005’i gösteriyordu. 100. yılını kutlayan Sarı-Kırmızılı ekip, Olimpiyat Stadı’nda Fenerbahçe’nin karşısına çıkmıştı. Kadrosunda Hakan Şükür, Bülent Korkmaz, Frank Ribery, Mondragon gibi yıldızları bulunduran Aslan, ezeli rakibini 5-1’le devirerek gövde gösterisi yapmıştı. O günden beri kupaya mola veren Galatasaray, ilk defa bu kadar uzun süredir Türkiye Kupası kazanamıyor.  Hasreti bu yıl dindirmeye kararlı olan Sarı-Kırmızılılar, Arena’da Balıkesirspor’u konuk edecek.

3. kulvarda yedeklerle...

Hafta içinde Manchester United’ı devirip Şampiyonlar Ligi’nde şansını son haftaya taşıyan, hafta sonunda da Elazığ’ı yenerek Süper Lig’de liderliğini koruyan Galatasaray, Türkiye Kupası’na ise yedek ağırlıklı bir kadroyla start verecek. Sabri, Engin, Yekta, Sercan, Aydın, Gökhan Zan ve Ufuk’un görev alması bekleniyor.

Golü Terim atmıştı

Galatasaray ile Balıkesirspor, tam 36 yıl aradan sonra karşı karşıya geliyor. Son olarak 1975-1976 sezonunda karşılaşan iki takımın mücadelesini 2-0’la Galatasaray kazanmıştı. İlginçtir, o maçtaki son golü bugünün Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, penaltıdan kaydetmişti.

Aslan’da son durum

Elazığ deplasmanında kırmızı kart gören Muslera kadroda yok. Ayrıca Ujfalusi’nin sakatlığı da devam ediyor. Bunun dışında tüm oyuncular forma giymeye hazır. Ancak teknik direktör Fatih Terim, fazla şans tanımadığı oyuncuların durumunu görmek için bu maçta rotasyona gitmeyi planlıyor.

Balıkesir'de son durum

TT Arena’daki mücadelede Balıkesir önemli eksiklerle sahaya çıkacak. Takımın en golcü ismi Coşkun Yılmaz, kırmızı kart cezalısı. Ayrıca Ali Akburç, Orhan Terzi ve Gökhan, sakat oldukları için kadroya alınmadılar.

Muhtemel ilk 11'ler

Galatasaray:Ufuk, Sabri, Cris, Gökhan, Hakan, Aydın, Yekta, Engin, Emre, Elmander, Sercan

Balıkesirspor: Recep, Caner, Rıza, Hasan, Kerem, Mustafa, Salih, Muhammed, Erhan, Ali, Hüseyin

Saat: 19.00

Hakem: Mete Kalkavan

Yayın: ATV Buradan Maçı Canlı İzleyiniz

Canlı İzle !

Aurelio Fenerbahçe den Ayrildiğina Pişman

Fenerbahçe'den ayrılıp, İspanya'nın Real Betis takımına gidince büyük fenerbahçe taraftarı 12. adamdan büyük tepki alan Marco Aurelio'dan samimi bir itifaf geldi. Fenerbahçe-Aurelio'nun pişmanlığı

Ülkesi Brezilya’da LigTV’ye konuşan Sambacı, “Trabzonspor’da çok mutluydum. Fenerbahçe’de ise daha da çok mutluydum. Daha sonra Milli Takım’a seçildim, o da çok mutlu etmişti beni diyor ve ekliyor.

İspanya’ya gittikten sonra ağır bir sakatlık geçirdim. Fenerbahçe’den ayrıldıktan sonra işler çok da olumlu yönde gitmedi” dedi. Aurelio, kariyerini bitirmediğini ve futbola dönmeye hazırlandığını sözlerine ekledi.

Canlı İzle !

Ligtv Şifresiz Maç İzlemek İsteyen

İnternet ortamında Ligtv deki maçlar justin.tv adresinde yayınlanmakta. Spor toto süper lig maçlarının yanın hakkı ligtv ye ait olduğu için Lİg tv ye üye olan birisi aynı zamanda justin.tv üzerinden izlemiş olduğu filmi veya lig karşılaşmalarını justin.tv de de yayınlayabiliyor. Böylece justintv ye giren birisi  ligtv den maçı izleyip de justintv de bunu yayınladığında izleyebiliyor.

Sistem bu şekilde  çalışmakta. Justin.tv ye giriş yaptığınızda Türk Telekom tarafından erişimin yasak olduğunu göreceksiziniz. Youtube a nasıl girmişseniz yine aynı girebilirsiniz. veya bilgisayarınızın dns ayarlarnı değiştirdiğinizde sorun yok.  Beşiktaş,fenerbahçe,galatasaray  maçlarını online şifresiz maç izleyebilirsiniz. star tv de yayınlanan şampiyonlar liginden tutun tüm maçları yine burada izleme şansına sahip olabiliyorsunuz.

Canlı İzle !

İnternet tv ile LigTv Dizi Film ve Dahasi

İnternet üzerinde online olarak tv izleme keyfini bundan böyle sizlerde canlifulltvseyret.blogspot.com sitesi aracılığı ile yaşayacaksınız. Türkiye'nin en popüler en çok izlenen televizyon kanallarında kaçırdığınız her ne varsa gerek dizi gerek film yada ligtv maçları anında online olarak seyretme şansına sahipsiniz.

Çok sevdiğim bir dizi vardı ama bu hafta diziyi kaçırdım, izleyemedim diyorsan işte en doğru adrestesiniz. Tüm yerli dizilerin haftalık olarak tüm bölümlerini eksiksiz olarak .... sitemizde bulabilirsiniz. Bundan böyle dizi film kaçırdım diye üzülmenize gerek yok biz sizler için dizi fimlerinizi sitemizde reklamsız ve kesintisiz olarak hd kalitesinde sitemizde izleniminize sunuyoruz.

Gelelim maç koliklere; işteydim, misafirim vardı, yetişemedim bu yüzden en sevdiğim maçı seyretme imkanım olmadı ama maçın özetini dahi olsa seyretmek isterdim dediğiniz mutlak olmuştur. İşte spor toto süper lig maçları haftalık olarak tüm golleri ve ligtv maçlarının özet görüntülerini sizlerin seyrine sunuyoruz. Biz online tv siteleri arasında en iyisi olmak için sizler adına en güzeli adına işinde uzman arkadaşlar ile çalışmaktayız.

Gönül isterdiki size ligtv maçlarını buradan izle diyebilmeyi. Fakat bu bilindiği gibi imkansız birşey ama biz yinede imkansızı başarmak için çalışmalarımızı sizler için sürdürüyoruz. Bakmışsınız bir gün internette ligtv izleme şansına sitemiz araclığı ile sahip olursunuz.

Tüm çalşmalarımız bu yönde sizler için yapılmakta olduğunu bilmenizi ister ve sizlere iyi seyirler diliyoruz.

Canlı İzle !

Fenerbahce Genclerbirligine Gol oldu Yağdi

Fenerbahçe Gençlerbirliği maçı gol yağmuruna sahne oldu. İstanbul kadıköy şükrü saraçoğlu stadında konuk ettiği gençlerbiliği maçı 4-1 gibi net bir skorla sonuçlanırken muhteşem oynayan fenerbahçe'nin 4 gol yağdırdığı maçın özet görüntülerini online olarak burada izleyebilirsiniz.

sow yine attıMaçın muhteşem golleri ve özeti için hazrısanız haydı buradan maç izle.


Canlı İzle !

Fenerbahçe Kadiköyde Gençlere Gol Yağdirdi

Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Fenerbahçe, sahasında konuk ettiği Gençlerbirliği'ni 1-0 yenik durumdan 4-1 mağlup ederek puan durumundaki yerini 3 basamak ilerleyip ezeli rakibi Galatasaray'ın ardından 2. sırada ki yerini aldı. Fenerbahçe'nin gollerini Moussa Sow (44), Meireles (63) ve Kuyt (73) Sezer Öztürk atarken, Gençlerbirliği'nin tek golünü Aykut Demir(20) kaydetti. Fenerbahçe'nin gençlerbirliğine attığı 4 golü ve maçın özeti buradan izleyebilirsiniz

Maç tempolu başladı ve karşılıklı ataklar oyunun zevkini gollere döktü. 20. dakikada Gençlerbirliği'nin kullandığı serbest vuruşta içeriye gönderilen topa Aykut Demir son dokunan isim oldu ve kırmızı-siyahlılar deplasmanda 1-0 öne geçti.


Fenerbahçe'nin bu gole cevabı ilk yarının son anlarında 44. dakikada geldi. Sahneye çıkan isim ise son haftaların formda ismi Moussa Sow'du. Sow, Kuyt'tan aldığı pası gole çevirerek, takımını soyunma odasına 1-1'lik eşitlikle götürdü.

İkinci yarıya hızlı başlayan Fenerbahçe, 63. dakikada Meireles'in yerden gönderdiği şutla 2-1 öne geçti. Bu golden 10 dakika sonra, dakika 73'te sarı-lacivertlilerin Hollandalı yıldızı Dirk Kuyt, skoru 3-1'e getiren golü kaydetti. 59. dakikada Mehmet Topal'ın yerine giren Sezer Öztürk, 78. dakikada Süper Lig'de çıktığı 100. maçını boş geçmedi ve farkı 3'e çıkaran golü attı: 4-1. Bu gol aynı zamanda maçın sonucu oldu.

Bu sonuçla Fenerbahçe, 23 puanla 3 basamak yükselerek 2. sırada yerini alırken; Gençlerbirliği, 18 puanla 10. sıraya geriledi.

Canlı İzle !

Yok Böyle Derbi Sende İzle

Kadınlar Ligi'nde sezonun ilk derbisiydi, ancak heyecanı sadece adında kaldı. Galatasaray, maddi sıkıntılar yüzünden zor bir dönemden geçen ve genç oyuncularla ligde tutunmaya çalışan Beşiktaş'ı tam 38 sayı farkla 81-43 mağlup etti.
Galatasaray-Yok böyle derbi!: 81-43

Kadınlar Basketbol Ligi’nde sezonun ilk derbisi Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynandı. Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde ilk 16 takım arasına girmek adına emin adımlarla ilerleyen, ligde de tek mağlubiyeti bulunan Sarı-Kırmızılılar, Beşiktaş’ı adeta idman maçı yaparmış gibi, tam 38 sayı farkla 81-43 rahat yendi.

galatasaray beşiktaş derbisi
Bu sonuç kimseye sürpriz olmadı. Çünkü sezon başında kapanması bile gündeme gelen Beşiktaş’ın kadın basketbol takımı maddi sıkıntılar nedeniyle, iddialı bir kadro kuramamış ve genç oyuncularla yola çıkmıştı. Bu durum da puanlamaya yansıdı. Ligin maç kazanamayan tek ekibi olan Siyah-Beyazlılar, yıldızlar karması güçlü rakibi Galatasaray karşısında da beklediği galibiyeti alamadı.

Devrede işi bitirdi

Daha maçın başında oyunda ağırlığını hissettiren Galatasaray, ilk çeyreği 24-11 önde geçti. İkinci periyodun ilk 3 dakikasında ev sahibi takıma sayı izni vermeyen Beşiktaş, Gülşah’ın sayısı ile farkı 8 sayıya kadar (24-16) düşürdü. Sonrasında toparlanan ev sahibi devreye 38-20 üstün girdi. Etkili oyununu 3. periyoda taşıyan Galatasaray, son çeyreğe 58-27 önde girdi. Son periyotta farkı iyice açan Galatasaray, maçtan 81-43 galip ayrıldı.

Canlı İzle !

Fenerbahçe-Gençlerbirliği Maçı Full İzle

Uefa kupasında Marsilya'yı deplasmanda evire çevire deviren Fenerbahçe, Avrupa Ligi'nde bir üst tura çıkmayı garantiledikten sonra Spor Toto Süper Lig maçı Gençlerbirliği karşısına bu zaferi kutlamak ve zirveye yelken açmak amacıyla çıkıyor. Maçı full online izlemek istiyor ve fenerbahçe'nin gençlerbirliğine attığı golleri seyretmek istiyorsan hemen tıkla gel.

fener gol yağdırdıFenerbahçeli Moussa Sow attığı muhetşem gölü ve fenerbahçeyi hemen izle


Fenerbahçe: Volkan, Hasan Ali, Bekir, Yobo, Gökhan, Mehmet Topal, Meireles, Baroni, Stoch, Kuyt, Sow

Gençlerbirliği: Ramazan, Cem, Mehmet, Aykut, Zec, Azofeifa, Özgür, Tosic, Curri, Jimmy, Hurşut

Canlı İzle !

Fenerbahçeden Müthiş Centilmenlik Örnegi

Fenerbahçe 14 Yaş Altı Futbol Takımı, Elit Akademi Ligi'nde Bucaspor ile yaptığı maçta, centilmenlik örneği sergiledi.
Futbol-Müthiş centilmenlik!

Fenerbahçe ile Bucaspor’un 14 yaş altı futbol takımları, Elit Akademi Ligi’nin 16. hafta mücadelesinde Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri’nde karşı karşıya geldi. Rakibi ilk yarıda kırmızı kart nedeniyle 10 kişi kalınca sarı-lacivertliler de eşit şartlarda mücadele etmek için bir oyuncusunu çıkararak maça devam etti.

spor ve centilmenlik
Teknik direktör Erhan Şahin yönetimindeki sarı-lacivertliler, Bucaspor’dan bir oyuncunun 34. dakikada kırmızı kartla oyun alanının dışında kalmasıyla Türkiye Futbol Federasyonu yetkililerine, hakem ve rakip takım teknik heyetine, sahada 10’a 10 mücadele etmek istediklerini bildirdi. Bu istekleri kabul edilen sarı-lacivertliler, 36. dakikadan itibaren karşılaşmaya rakibi gibi 10 kişiyle devam etti.

Müsabakanın 36. dakikasında maçta 2-0’lık üstünlüğü bulunan Fenerbahçe, mücadelenin geri kalanında 2 gol daha bularak maçı 4-1 kazandı.

Sarı-lacivertli kulüp, internet sitesinde yaptığı açıklamada, genç takımının bu centilmence davranışı kutlayarak "Fenerbahçe 14 Yaş Altı Takımı teknik heyetimiz ile futbolcularımızı bu anlamlı davranışlarından ötürü kutluyoruz" ifadelerine yer verdi.

Yine aynı iki kulübün 15 yaş altı karşılaşmasında ise benzer bir jesti Bucaspor teknik heyeti gerçekleştirdi.

Canlı İzle !

Elazığspor Galatasaray Maçinin Gol ve Panalti

Elazığspor karşılaşmasının 90. dakikasında kırmızı kart gören Muslera'nın yerine kaleye geçen Felipe Melo, yaptığı müthiş kurtarışla ilgili, "O an Allah'ın verdiği bir güçle kaleye geçtim ve penaltıyı kurtardım" dedi.
Galatasaray-'O gücü Allah verdi'

Felipe Melo, "Son saniyeye kadar Göksu'nun gözüne baktım ve o da nereye atacağına karar vermemişti. Hemen yatmadım ve güzel kurtarış yaptım. Daha önce Racing Santander'de böyle bir tecrübem olmuştu. Barcelona'ydı o zaman rakip, bu 2. oldu. Sezona iyi başlamamıştım, fiziksel anlamda. Ama taraftarımız bana hep destek verdi, onlara çok teşekkür ediyorum." dedi.

Yıldız futbolcu, kale arkasından kendisine taktik veren Taffarel ile ilgili de şunları söyledi: "Taffarel zaten mükemmel bir kişilik. Kendisi böyle çok penaltı kurtardı biliyorsunuz. Penaltı ve sonrasında bana yardımı oldu."

Canlı İzle !

Galatasaray'dan Pancuya Selam Var

Karşılaşmanın ilk yarısı her iki takımın da karşılıklı ataklarıyla sona erdi. Süper Lig'in güçsüz takımlarından Sanica Boru Elazığspor, ilk 45 dakikada Galatasaray karşısında oynadığı oyunla alkış aldı. Sarı-Kırmızılı ekip, Amrabat ve Elmander'in organizasyonlarıyla gelişen ataklarla net pozisyonlar buldu ancak bunları gole çeviremedi ve soyunma odasına 0-0'lık eşitlikle gidildi.

Galatasaray, ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Johan Elmander'i oyundan alan Fatih Terim, yerine Aydın Yılmaz'ı dahil etti. Sarı-Kırmızılı takım aradığı golü, ikinci yarıda buldu. 50. dakikada Nordin Amrabat'ın pasıyla sol kanatta topla buluşan Riera, ceza sahası içine ortaladı. Riera'nın ortasını Ivesa yumruklayarak uzaklaştırmak istedi ancak top Yekta Kurtuluş'a çarparak ağlarla buluştu: 0-1

cimbom pancu selamYine Riera

Manchester United maçındaki etkili oyunuyla fark yaratan Albert Riera, Galatasaray'ın ilk golünde de büyük pay sahibi oldu. Sol kanattan müthiş bir bindirme yapan İspanyol futbolcu, ceza sahasına yaptığı ortayla golü hazırlayan isimdi.

Cim Bom, ikinci gole çok yaklaştı ama...

Bu golün ardından oyunu rakip kaleye yıkan Galatasaray, 67. dakikada Engin Baytar'ın yerine oyuna giren Emre Çolak'la çok net bir fırsat yakaladı. Ancak genç golcü, Ivesa'yla teke tek kaldığı pozisyonda topu ağlarla buluşturamadı. 70. dakikada net bir fırsat daha yakalayan Sarı-Kırmızılı takım, bu fırsatı yine değerlendiremedi. Savunmadan seken topu önünde bulan Yekta, şık bir çalımla rakibini geçti ancak boş kaleye topu gönderemedi.

Elazığ panteri Felipe Melo

90. dakikada Muslera, kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı. Penaltı pozisyonunda eldivenleri giyip kaleye geçen Felipe Melo, yaptığı müthiş kurtarışla Galatasaray'ın galibiyetinde büyük pay sahibi oldu.

Mücadele Galatasaray'ın 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Cim Bom, Elazığ deplasmanından aldığı bu galibiyetle ligde 25 puana ulaştı ve liderliğini korudu.

Canlı İzle !

İnternet radyo dinleme kolay ve eğlenceli

Söz verdiğimiz gibi gerçi biraz geç oldu ama bilgi paylaşımın geç yada erkeni olmaz değilmi arkadaşlar. Burada vahşi ve ilkel Radyo için ayar yapabilirsiniz yolları bir sürü vardır, ya da hemen hemen en sevdiğinizi nternet radyo istasyonları herhangi:

SHOUTcast
Yoluyla Öncelikle, çoğu Internet radyo istasyonları akışı SHOUTcast (okuma SHOUTcast hakkında daha Wikipedia'da). SHOUTcast sağ sitenin ön sayfasında erişilebilen kendi yazılımı aracılığıyla yayın tüm istasyonları bir geçerli dizini tutar. Sadece giriş "Vahşi Ve İlkel" ve oyuncu ile tam sonuca yönlendirilirsiniz. Ekran görüntüsü bakınız:

Ayrıca, SHOUTcast ile entegre Winamp birçok kişi Windows ve Linux makinelerinde kullanmak ücretsiz bir çoklu-platform medya oynatıcı. Aslında, dinleyicilerin çoğunluğu vahşi ve ilkel Radyo tune-in Winamp ile bunu söyledi. Ve uygulama mağazaları da mobil cihazlar için kullanılabilir ücretsiz, çapraz platform SHOUTcast uygulamalar unutma.

internet radyo kurmakiTunes
iTunes kullanıcıları, burada kolay, tüm gün erişim için kenar çubuğuna karasal Radyo eklemek için basit bir öğretici olduğunu:


ITunes açıkken, menü çubuğunda Gelişmiş'i tıklatın> Aç yayın. Bu URL'yi http://67.212.160.34:8417/ yapıştırın ve Tamam'ı tıklatın. O budur! Eğer bu şekilde eklemek herhangi bir istasyonu orada görünmez unutmayın Kütüphane etkin Radyo varsa. Ben "Radyo" adlı bir çalma listesi oluşturulur ve hızlı erişim için orada istasyonu eklemek var. Mantıklı? Tabii ki öyle.

TuneIn Radyo - Eğer bir iOS kullanıcı (iPhone, iPad, iPod Touch) iseniz, ücretsiz SHOUTcast uygulaması, daha iyisi, benim favori yukarıda bahsedilen ya da kullanmak isteyeceksiniz.

TuneIn
Eğer ofiste konum ve bir stand-alone program yerine bir web tarayıcısı ile vahşi ve ilkel Radyo için ayarlamak istiyorsanız, o zaman TuneIn (çok SHOUTcast gibi) sizin için! Yine, web sitesine gidin ve bir arama yapmak "karasal radyo yayını." Sayfa bu gibi görünüyor:

Ne TuneIn hakkında süper bir hesap oluşturmak ve herhangi bir bilgisayardan favori istasyonlarınıza erişebilirsiniz olduğunu, her yerde internet bağlantısı var. Ama TuneIn sadece uzakta her hizmet darbeler nereye çapraz platform mobil uygulama! Size bir uyku zamanlayıcısı ve (Pro kullanıcı için) bir kayıt fonksiyonu da dahil olmak üzere, bir devlet o 'sanat radyo istediğiniz her şeyi var.

Canlı İzle !

Ücretsiz online film izlemek için siteler

Biz yerel video mağazaları ve desteklenen bağımsız mahalle tiyatro himaye gün hepimiz nostaljik sürece kadar olduğu gibi, internet çağında hakkında gerçekten harika şeylerden biri evi terk etmek zorunda ya da bir kuruş bombardımanı olmadan online film izlemek zorundadır .

Biz, NFB de, başka bir akarsu sitesi (Yani, nasıl yaparsın) için Bizi asla terk etmeyeceklerini güvende hissediyorum çünkü, online film izlemek için hedeflerin bir listesini hazırladık ve sizinle paylaşmaya karar verdi. Aşağıdaki listede tüm siteler ücretsiz; tek üye olmanız gerekmektedir. Arkadaş uzaklıkta İzle ve tüm yollarla ben bir dönüm ihmal ettik görürsen Yorum bırakmak için çekinmeyin. Bildiğimiz canavar olmak internet, elimde olacak oldukça mümkündür.

Popcornflix

Bu site şu anda beta Bence daha iyi bir genel / Hollywood film sitesi veoh ve OVGuide şimdiye bulmak tüm römork veya film klipleri olduğunu. Burada ücretsiz tam film izleyebilirsiniz. Ben, ücretsiz tam filmler tekrarlayın! Ayrıca, için bonus puan Bollywood bölümü .

Mubi

Mubi "Eğer izlemek keşfetmek ve auteur sinema ele bir online sinema" dır. Bu listedeki diğer siteler aksine, size film izlemek önce üye olmak gerekir, ama bir kez sen, hey, orada Ali Baba'nın Mağarası gibi yok. Kendine sahip oldukları ne tür şeyler merak bulursanız, kendilerini soran arkadaşlar bir grup tarafından kurulmuştur hatırlıyorum "Neden izleyemiyorum the Mood for Love In ? dizüstü Tokyo'da bir kafede "ve" Neden öyle ? çok zor Antonioni için aynı sevgi paylaşmak insanlarla tanışmak için "Eğlenceli gerçek: Scorsese'nin bir üyesi.

online film izleSnagFilms

SnagFilms ücretsiz izlemek için filmin ton sunan hoş bir mavi ve gri platformudur. Ilgili belgeseller itibaren ve Tupac için Cats Gizli Yaşamı , seçim için bir çok şey var. Içeriğin çoğu herkes için kullanılabilir, bunun bir kısmı ABD ile sınırlandırılmıştır. Şansınızı deneyin.

Internet Archive - Hareketli Görüntüler

1997-dönemi web grafik sizi aldatmasına izin vermeyin, bu sitenin gerçek eldorado olduğunu. Saygıdeğer ve Hareketli Görüntüleri kolu (nasıl retro) Internet Archive , bu site içeren bir kütüphanedir "karikatürler ve konserler için günlük alternatif haber yayınları için, klasik tam uzunlukta filmler arasında değişmektedir Arşiv kullanıcılar tarafından yüklenen dijital filmler binlerce." videoların çoğu ücretsiz indirmek için de kullanılabilir. Eğer mal atmanıza yardımcı olmak için, sitenin alt koleksiyonları ayrılır, siz de kendi kontrol edebilirsiniz blogu gibi, konuya göre ilginç başlıklar listeleyen ! Az Bilinen You To Watch İHTİYACINIZ Classics , belki de daha ilginci, veya, Siyah History Month ve Ünlü Banjos . Lütfen Dig

Açık Kültür

Temelde için awesomeness çok temiz bir seçim (420 film) ücretsiz izlemek için. Seni bilmem, ama ben bu kategoriler hissediyorum: Komedi & Dram, Film Noir, Korku & Hitchcock, Westernler & John Wayne, Sessiz Filmler, Belgeseller ve Animasyon.

Folkstreams

Bu bir özel hedef biraz daha var. Iç kovboy Catering, bu site bir "A National Preserve veya Amerikan Kökler Kültürleri Hakkında Belgesel Filmler" özü aşağı-güney rodeo malzeme ve Navajo belgesel bir şey ifade vardır. Cowgirls: Amerikan Çiftlik Kadın Portreleri , herkes?

Freedocumentaries


Için iç doc-izlerken sevgili efendisi için politik, Guantanmo gelen tütün şirketleri için her şeyi, biz gerçekten biz, gezegeni değil yok ediyorsun?

Filmler Online Bulundu

Ben birlikte bu listede koyarak fark bir şey olduğunu onlar ücretsiz akarsu aslında sadece (Youtube, Google Video, vb) web etrafında videoları embed sunan söylüyorlar siteleri bir sürü. İlk başta ben biraz topal olduğunu düşündüm, ama sonra ben Youtube ve ne kadar değerli bu dünyada benim hayatım hakkında bir şey bulmaya çalışıyorum hor ne kadar hatırlıyorum, ve hey sen ne bilirsin, düşündüm? Bu siteler oldukça serin! Onları işini yapsın!

Ayrıca bu kadar aptly için moviesfoundonline.com , burada başka bir yerde bulunan ücretsiz online video küratörlüğünü sitelerin bir seçim var. Bunlar, aynı her tür, ama aynı zamanda her türlü farklı. (Sen nasıl çalıştığını biliyorum.) Onlara göz atın.

    Üst Belgesel Filmler
    Belgesel 24
    Belgesel Heaven
    Belgesel izle

Yani bu oldukça fazla, millet. Görüntüleme Mutlu, ve sen paylaşmak istediğiniz bir favori siteniz varsa aşağıda yorum çekinmeyin.

Canlı İzle !

İngilizlere Yine Olayli Karşılama

Galatasaray'ın Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde yarın evinde ağırlayacağı Manchester United'ı karşılamak üzere havalimanına giden Sarı-kırmızılı taraftarlar, emniyet güçleri ile gerginlik yaşadı.

500’e yakın taraftar, Manchester’ı karşılamak için dün akşam saatlerinde Atatürk Havalimanı’na gitti. Tezahürat yapıp, meşaleler yakan taraftarlar ile tedbir alan güvenlik güçleri arasında olaylar çıktı. Emniyet güçleri ManU kafilesini başka bir kapıdan çıkarınca, Sarı-Kırmızılılar içeri girmek istedi.

galatasaray taraftarı olay çıkardı
Bu esnada büyük arbede yaşandı, camlar kırıldı.Polisler biber gazıyla taraftarı dağıtmaya çalıştı. Yönetici Abdurrahim Albayrak taraftarı sakinleştirmek için çaba sarfetti, daha sonra polis aracına binerek anons yaptı. Böylesi kritik bir maç öncesi yaşananların ülke imajı açısından sakınca doğurmasından endişe ediliyor. İngiliz basınının da olayları abartılı bir şekilde yansıtmasından korkuluyor.

Canlı İzle !

Galatasaray Cehennemine Hoşgeldiniz

İngilizler, nefes kesecek maç öncesi 1993'te İstanbul'da oynanan karşılaşmayı resimlerle sayfalarına taşıdı. Manchester United'ın bir kez daha, ama bu kez TT Arena'da cehennemi göreceği yazıldı.

Şampiyonlar Ligi’ndeki Galatasaray-Manchester United mücadelesi, İngilizler’i 1993 yılında eski Ali Sami Yen Stadı’nda oynanan maça götürdü. Ada basını, Kırmızı Şeytanlar’ı yine bir cehennemin beklediğini ifade ederek, ‘United, bir kez daha cehenneme gidiyor’ yorumunu yaptı. O dönemki karşılaşmadan resimler koyan gazeteler, 1993’teki mücadele öncesi Galatasaray taraftarlarının Manchester Unitedlı futbolcuları, “Cehenneme hoş geldiniz” pankartları ile karşıladıklarına vurgu yaptı. Hazırlanan haberlerde özel fotoğraf ve görüntülere yer veren basın, taraftarların karşılaşmaya özel olarak hazırlandıklarını, maçın biletlerinin satışa çıkar çıkmaz tükendiğini yazdı. Sarı-Kırmızılılar’ın, Kırmızı Şeytanlar’la oynanacak mücadeleye kırılma maçı olarak baktıkları bildirildi.

Galatasaray- Manchester UnitedKilit isim Felipe Melo

Cim Bom’un eski stadının özellikle yabancılar için ‘Cehennem’ olarak adlandırıldığına dikkat çekilirken, kulübün yeni stadı Türk Telekom Arena’nın mimari yapısından dolayı Emirates’e benzediği, Ali Sami Yen ruhunun yavaş yavaş yeni stada taşındığı yorumları yapıldı. İngiltere’nin yüksek tirajlı gazetelerinden Daily Mail, United’ı her açıdan çok zor bir karşılaşmanın beklediğini yazarken, Galatasaray’ın kilit oyuncusu olarak Felipe Melo’yu gösterdi.

Irwin’den hatıralar

1993’teki mücadelede oynayan Denis Irwin, “Maçla ilgili olarak fazla bir şey hatırlamıyorum ama saha dışında gerçekten zor bir mücadele oldu. İstanbul’da yaşadıklarımız büyük bir tecrübeydi” yorumunu yaptı.

Giggs asla unutmuyor

Manchester United kadrosunun tecrübeli isimlerinden Ryan Giggs, geçmişteki İstanbul tecrübesiyle ilgili olarak, “Havalimanında ve ardından otelde kimse bizi rahat bırakmadı. Sabaha kadar uyumamıştık” dedi.

Canlı İzle !

Süper Fm İnternetten Canli Dinle

süper fm dinle
İnternette radyo demek Süper FM demek değilmi; ilk açılan radyo istasyonlarından biri olan Süper Fm tüm Türkiye'de ulusal yayın yapan yayınları ile herkezin kalbini kazanmış olan bir radyo kanalıdır. Süper Fm pop müzik yayınları ile dinleyici kitlesine ulaşmaktadır.

Süper Fm genel olarak show ve eğlence programlarına az yer vererek daha çok pop müzik canlı radyo yayını yaparak müzik severler ile buluşmaktadır. Süper Fm İstnbul'da 90.8 frekansında canlı yayınlarına devam etmektedir.

Süper Fm specktrum medya grubuna geçen radyolardan biridir. Şimdi sende bir radyo dinlemek istiyorsun ve bilgisayarın başında isen canlı radyo dinlemek için mutlak Süper Fm seçeceksin çünki size en güzel hitap edebileceğine inandığınız süper bir radyo olduğunu bilinçindesin

Süper Fm de Süper Müzik Dinlemek İçin Tıkla

Canlı İzle !

Fenerbahçe 4. Maçinida Kazanmak İstiyor

En 3 maçını aynı 11 lerle çıkan ve bu 3 resmi karşılaşmadanda galibiyetle ayrılan Fenerbaçe zorlu viraj öncesi Eskişehir deplasmanında kadrosunu koruyarak çıkacağı bildirildi.

Fenerbahçe de üst üste gelen talihsiz sakatlıklar nedeniyle bir ara kadro oluşturmakta zorluk çeken Teknik direktör Aykut Kocaman, sonunda huzura kavuştu ve istikrarı yakaladı. Sakatların birer-ikişer iyileşmesinin ardından bu sezon ilk kez üst üste 3 resmi maça aynı 11’le çıkan Fenerbahçe, bunların hepsinden galibiyetle ayrılmış ve ilk defa 3’te 3 yapmıştı. Şimdi hedef bunu hem kadro hem de galibiyet anlamında 4’e çıkarmak. Sarı-Lacivertliler, Eskişehirspor ile deplasmanda oynayacakları maça yine aynı 11’le çıkacak. Tek düşünce, bu zorlu deplasmandan zaferle dönmek ve üst üste 4. resmi maçtan da galibiyetle ayrılıp, Marsilya ile deplasmanda oynanacak Avrupa Ligi grup maçı için moral kazanmak. Sakatlığını atlatan ve oynayacak duruma gelen Egemen’i Eskişehir’e götüren Kocaman’ın, kazanan kadroyu bozmayacağı ve milli oyuncuyu yedek soyunduracağı belirlendi.

Muhtemel 11'ler:

Eskişehirspor: Boffin, Akaminko, Servet Çetin, Diego, Dede, Erkan, Hürriyet,  Alper, Tello, Necati Ateş, Kamara

Fenerbahçe: Volkan, Gökhan, Yobo, Bekir, Hasan Ali, M.Topal, Meireles,  Baroni, Kuyt, Stoch, Sow

Stat: Atatürk

Hakem: Fırat Aydınus

Saat: 19:00

Yayın: Lig TV

Maçı canlı radyo ile dinlemek için buraya tıklayabilirsiniz.

Canlı İzle !

Galatasaray 1- Karabük 3 Maçin Golleri

karabük 3 gol attı galatasaraya
Galatasaray 1 - Karabük 3 maçın golleri ve geniş özeti ile galatasarayın şampiyonlar liği maçı öncesi aldığı yenilgi morallari fazlası ile bozdu. Şimdi sende galatasarayı maçı gollerini maçın geniş bir özetini kaçıranlar için izleme şansı .

Muhteşem geçen maçın 4 golü izle ve takımını sende destekle yorumlarını yollayrak.


Canlı İzle !

Galatasaray Bir Darbe de Karabükten

Spot Toto Süper Lig'in 12. haftasında, Galatasaray evinde ağırladığı K. Karabükspor'a 3-1 mağlup olarak hafta içinde oynayacağı Manchester United maçı öncesi adeta yara aldı. Galatasaray'ın tek golünü Burak Yılmaz (31) atarken, K. Karabükspor'un gollerini Ahmet İlhan (21), Mehmet Yıldız (35) ve İlhan Parlak (90+1) kaydetti.


galatasaray karabük macı
Şampiyonlar Ligi H Grubu maçında salı günü evinde Manchester United maçı öncesi Spor Toto Süper Lig'de Karabükspor karşısında yara aldı. Alt sıralarda yer alan ve yeni teknik direktörleri Mesut Bakkal ile birlikte çıktığı ilk maçta sahasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor'u 3-1 mağlup eden Karabükspor, lider Galatasaray'a karşı çıktığı maçtan da galip geldi.

Karabükspor, Galatasaray savunmasını ters yakaladı ve İlhan Parlak'ın attığı ara pasıyla hareketlenen Ahmet İlhan, kalesini terkeden Muslera'nın üzerinden topu ağlara gönderdi ve takımını deplasmanda lider Galatasaray karşısında 1-0 öne geçirdi. Galatasaray, bu gole 31'de Burak Yılmaz ile cevap verdi. Hamit'in orta sahadan gönderdiği ara pasına hareketlenen Burak Yılmaz topu önüne alır almaz şutunu çekti ve top yerden ağlarla buluştu: 1-1.

Bu golden 4 dakika sonra 35'te sol kanattan ceza sahası içerisine giren Lualua yerden attığı pasa Mehmet Yıldız ayağını uzattı Muslera'ya da çarpan top ağlarla buluştu: 1-2. İlk yarı Karabük'ün 2-1'lik üstünlüğü ile sona erdi.

İkinci yarıda Galatasaray adeta tek kale oynadı. Fatih Terim'in oyuncu değişiklikleri ile oyuna müdahale etmek istemesi de skoru değiştirmeye yetmedi. Karabükspor, bulduğu kontrataklarla tehlikeli geldi ve 90+1'de İlhan Parlak'ın bulduğu golle skoru 3-1'e getirdi. Bu skor aynı zamanda maçın skoru oldu ve Galatasaray, Şampiyonlar Ligi maçı öncesi ağır yara aldı.

Maçın yıldızı Lualua

Maçın ilk düdüğünden son düdüğüne kadar Galatasaray savunmasını zorlayan ve yaptığı bir asistle de galibiyette büyük payı olan Kongolu futbolcu Lualua, izleyenlerin beğenisini topladı. Son dakikaya kadar ayakta kalan ve takımını ateşleyen isim olmayı başaran Lualua, Danny'nin ve Cris'in korkulu rüyası haline geldi.

Engin 11 hafta sonra

Galatasaray'ın Süper Kupa'da Fenerbahçe ile oynadığı maçta hakem Cüneyt Çakır'a saldırırak kırmızı kart gören ve PFDK tarafından 11 maç oynamama cezası alan Engin Baytar, bugün Karabükspor karşısında 61. dakikasında Hamit Altıntop'un yerine girerek Spor Toto Süper Lig'e merhaba dedi ancak takımı sahadan 3-1 mağlup ayrılınca şanssız bir başlangıç yapmış oldu.

Canlı İzle !

Galatasaray-Karabük Maçı Golleri

Spor Toto Süper Lig'de 12. Haftanın açılış maçı Galatasaray-Karabük karşılaşması golleri ile avrupa liglerinde ender görülebilecek golleri ile sahne aldı. Galatasaray maçının geniş özeti ve gollerini buradan izleyebilirsiniz. Görünen o ki bu yıl spor toto süper ligi büyük çekişme için de geçecektir.

galatasaray karabük golleri
Birbirinden mükemel gollerin sahne aldığı süperlig gün geçtikçe şampiyonluk yolunda ilerleyen 3 büyüklerin maçları özet görüntüleri ve gollerini buradan izleyebilirsiniz.

Haftanın Açılış Maçı

Galatasaray Karabük Maçının Geniş Özeti ve Golleri

Buradan İzle

Canlı İzle !

Ziraat Türkiye Kupasi 4.Tur Kuralari

Ziraat Türkiye Kupası Maçları
Ziraat Türkiye Kupası 4. tur eşleşmeleri Ataköy Olimpiyatevi'nde gerçekleşen kura çekimiyle belli oluyor.

Kura çekilişine Adanaspor A.Ş., Beşiktaş A.Ş., Bursaspor, Eskişehirspor, Fenerbahçe A.Ş., Galatasaray A.Ş., Gaziantepspor, Gençlerbirliği, KDÇ Karabükspor, Kasımpaşa A.Ş., Kayseri Erciyesspor, Medical Park Antalyaspor, Mersin İdmanyurdu, Orduspor, Sivasspor ve Trabzonspor A.Ş. ile seri başı olmayan takımlar; 1461 Trabzon, Altay, Balıkesirspor, Bandırmaspor, Bayrampaşa, Bozüyükspor, Gaziantep BŞ. Belediyespor, Göztepe A.Ş., MKE Ankaragücü, Manisaspor, Nazilli Belediyespor, Pendikspor, Polatlı Bugsaşspor, Şanlıurfaspor, TKİ Tavşanlı Linyitspor ve Tokatspor seri başı olarak katılıyor.

4. tur maçları 27-28-29 Kasım'da oynanacak...

İŞTE EŞLEŞMELER:

G.Antep BŞB - Kardemir Karabükspor
Adanaspor - 1461 Trabzon
Trabzonspor - Şanlıurfaspor
Bozüyükspor - Gaziantepspor
Tokatspor - Mersin İdmanyurdu
Tavşanlı Linyitspor - Medical Park Antalyaspor
Göztepe - Orduspor
Kasımpaşa - Bayrampaşaspor
Galatasaray - Balıkesirspor
Sivasspor - Manisaspor
Beşiktaş - Ankaragücü
Fenerbahçe -Pendikspor

Gruplarda ise 1. maçlar 18-19-20 Aralık; 2. maçlar 12-13-14 Ocak 2013; 3. maçlar 15-16-17 Ocak; 4. maçlar 22-23-24 Ocak; 5. maçlar 29-30-31 Ocak ve son maçlar 26-27-28 Şubat tarihleri arasından belirlenecek günlerde oynanacak.

Canlı İzle !

Radyo Viva Canli Radyo Yayini Dinle

Radyo Viva Dinle
Radyo Viva kuruluş tarihi olan 12 haziran 1999 yılından bu güne sizlere canlı radyo yayını yaparak sizler ile bu güne gelmiş en kaliteli radyo istasyonlarından bir tanesidir. Yayın akışına Türkçe Pop müziklerine ağırlık vererek biz dinleyicileri ile karasal yayın ve internet radyo yayını olarak ulaştırmaktadır.

Radyo Viva İstanbul'da 90.0 Fm frekansında Türkçe müziğin keyfi burada yaşanır sloganı ile canlı radyo yayını yapan bir kanaldır. Radyo Viva dinlemek emin olun sizlerde bundan böyle bağımlılık yapacaktır.

Bağımlısı Olduğunuz Radyo Viva Canlı Dinlemek İçin Tıkla Bas

Canlı İzle !

Radyo Power Türk Canli Dinle

Power Türk Canlı Dinle
İnternet radyonuzu açın ve Power Türk dinlemeye başlayın. Nedenmi; Power Türk kurulduğu 2002 yılından bu yana pop müzik katagorisinin lideri olarak karasal ve internet ortamında canlı radyo yayınını yapmaya devam etmektedir. Power Türk hit olmuş en muteşem müzikleri dinleyicilerine sunmaya ve dinletmete en güzel şekilde devam etmektedir.

Power Türk İstanbul'da 99.8 ve tüm Türkiye'de ulusal radyo yayını yapmaktadır. Kısa süre içinde pop müzik dalında zirverde her zaman yer almış ve yerini korumasını bilmiştir.

Power FM, Power Türk ve Power XL. POWER TURK Türkiye’de 15 merkezde, Digiturk 412.kanalda ve internet aracılığı ile tüm dünyaya yayın yapmaktadır.

Power Türk İnternet Canlı Radyo Yayını Dinlemek İçin Hemen Tıkla

Canlı İzle !

Mydonese Fm Canli Yayin Dinle

Mydonose Fm Dinle
Radyo Mydonese Fm türkiyede yabancı müzik türlerinde yayın yapan en kapsamlı radyo kanalları arasında yerini almaktadır. Kurulduğu günden itibaren ilk yıllar ulusal radyo yayını yaparken şu an sadece İstanbul'da 106.2 frekansında yabancı müzik severleri ile buluşarak canlı radyo yayını yapmaktadır.

80 lerin en gözde parçaları da radyo Mydonose Fm de dinleme keyfine varabilirsiniz. İnternet ortamında canlı olarak Mydonose Fm dinlemek isteyen müziğin tadına burada varabilir.

Mydonose Fm İnternet Radyo Dinleme Keyfi Burada Yaşanır.

Canlı İzle !

Joy Türk Canli Yayin Dinle

Joy Türk Dinle
Slow ve pop müzik yayınlarında çok kısa sürece zirvede yerini alan ilk ve tek radyo kanalı tabiki Joy Türk Fm dir. Neden diyecekseniz; kurulduğu 2004 yılından 2011 yılına kadar sadece İstanbul da karasal radyo yayını yaparak devam etmiş sonrasında Mydonose Fm'in frekansında ulusal radyo yayınına başlamıştır.

Joy Türk yayın akışında slow pop müziğin en babasını yapmaktadır. Joy Türk ile slow müzik dinlemenin keyfini yaşayan müzik severler en kaliteli müzikleri dinleyicilerine sunmaya devam etmektedir.

Türkiye'nin ilk slow müzik radyosu olan Joy Türk her yıl yenililleri ve teknolijiye ayak uydurara biz müzik severleri şaşırtmaya devam edeceği kesin olarak görülmektedir. İnternet ortamında canlı radyo olarak ta dinlenmekte olan Joy Türk Fm dinleme keyfini sende burada çıkarabilirsin.

Joy Türk Dinleyecesen Burada Hadi Şimdi Tıkla

Canlı İzle !

Radyo Fenomen Canlı Dinle

Radyo Fenomen Dinle
Radyo Fenomen deyince akla ilk olarak bağımlılık yapan radyo gelebilir dersek doğru olur sanırım. Türkçe ve Yabancı hit müzik formatında canlı radyo yayını yapmakta olan radyo fenomen dilemek bir ayrıcalıktır. Türkiyede ve Dünyada en hit müzikleri Radyo Fenomen yayın akışı içerisinde yer alır.

Yayın hayatına 2006 yılında Cem Hakko ve Olivier Mauxion taradından istanbul'da kurularak canlı radyo yayını yapmaya başlamıştır. Radyo Fenomen İstanbul merkezli olsada İzmir, Bursa, Ankara, Eskişehir, ve Konya illerinde radyo frekansları üzerinden dinleme yapılabilmektedir.

Radyo Fenomen Canlı Radyo Yayını Dinle

Canlı İzle !

Best Fm Canli Radyo Dinle

Best Fm Radyo Dinle
Best Fm 1993 yılında türkçe pop müzik tarzını benimseyerek müzik severler ile bu güne en kaliteli canlı radyo yayını yaparak yayın hayatına devam etmektedir. İstanbulda 98.4 frekansın ve 35 merkezde ulusal yayınlarını Best Fm popun kralı olarak canlı radyo yayınlarını karasal ve internet radyo olarak sürdürmektedir.

Best FM pop müzik yayınlarının dahilinde farklı show ve eğlence programları ile dinleyici kitlesinin kalbini kazanmaya hızını kesmeden devam etmektedir. Sürekli olarak kendisini geliştirerek son teknoloji canlı radyo yayını yapmaya devam eden best fm internet radyo olarak internet ortamında tüm türkiye ve dünyaya yayınlarını dinletmektedir.

Best Fm Canlı Yayını Bu Adreste Dinlemek Bir Ayrıcalıktır.

Canlı İzle !

Slow Türk Canli Radyo Dinle

Slow Türk ulusal bir radyo istasyonu olarak adından anlaşılacağı gibi canlı yayın akışında genel olarak slow müzikleri dinleyici kitlesine ulaştırarak yayın yapmaktadır. Türkiye'nin en çok dinlenmekte olan radyoların en başında gelme sebebide tabiki slow müziğin ülkemizde ne kadar çok seviliyor olmasından gelmektedir.

Gençlerin vazgeçemediği canlı yayın akışı daha çok gençlere yönelik olduğu için Slow Türk radyo geçleri 1 numaralı canlı radyo yayını yapan kanaldır. Slow Türk dinleyicileri büyük bir kısmı genç yaş grubu olan lise ve universite öğrencileri olusturmaktadır.

İnternet ortamında gençlerin en çok Slow Türk dinle kelimesi ile google aramalaından internet radyo dinledikleri istatistiklere yansımıştır.






Canlı İzle !

Kral Fm Canli Radyo Dinle

kral fm dinle
Türkiye radyoyu Kral FM ile tanıdı desek yanlış olmaz herhalde çünki Türkiye de internet ortamında canlı radyo olarak en çok dinlenen 1 numaralı radyo kanalı tabiki Kral FM gelmektedir. Canlı yayın formatını Arabesk mizik olarak yapmasına rağmen, türk halk müziği, türk sanat müziği, özgün müzik olarakta dinleyici kitlesine yayınlarını yapabilmektedir.

Kral Fm Türkiye'de dinleyicilerine ilaç gibi gelmiş bir radyodur. Radyo kanalları arasında gerek internet radyo yayını gerek karasal yayın olarak türkiye'nin dğişmeyen bir numaralı halkın radyosu sloganı ile yayınlarına büyük dinleyici kitlesine en güzel hizmeti vermeye devam etmektedir.

Kral FM 1 Haziran 1992 yılında canlı yayın akışına start vermiş ve 2008 yılı itibarı ile Doğuş Yayın Grubu bünyesine geçerek daha kaliteli hizmet vererek yayın hayatını sürdürmeye devam etmektedir. Kral Pop radyosuda Kral Fm radyo grubuna aittir.

Canlı İzle !

Alem Fm Canli Radyo Yayini Dinle

alem fm dinleTürkiye’nin ulusal yayın yapmakta olan en eski ve en çok dinlenen radyolar arasında tabiki AlemFm gelmektedir. İnternet ortamında canlı radyo dinlemek isteyen özellikle yayınlarını pop müzik formatında yapmaya özen göstererek yayın yapan radyo Alem FM 14 ocak 1994 tarihinde kurulmuştur.

Alem FM canlı dinlemek isteyen dinleyiciler karasal yayın radyolarına ek olarak, Digiturk, uydu ve internet üzerinden online radyo dinleme seçeneklerinden dilediğini seçerek Canlı olarak Alem FM dinleyebilirler.




Türkiye’de dinlenmete olan Türkçe pop müziğin en güçlü sesi tabiki Alem FM’dir.

Canlı İzle !

Online Tv Embed Kodları

Blogumda çok ilginç TV kanalları embed kodarı vardır, bu spor kanalları, haber kanalları ve eğlence kanalları Pakistanlı ve Hint kanalları ve akış kalitesi açıktır ve 1MB payı internet bağlantıları için uygun her ikisi de.

tv embed kodları
Talimatlar: Bir süre reklamlar TV ekranında görüntüleyebilir ve bir kaç saniye sonra x düğmesine reklamları kaldırmak için x düğmesine çok küçük tıklama reklamları arasında görünür. Bu reklamlar reklamları önlemek için çok sık görünen reklamları önlemek için tam ekran TV izleyin.

Eğer pencere medya oynatıcı bir akış görüntülüyorsanız sonra sağ zum tıklayın ve tam ekran seçin ekranında tıklayın. Not: Bunun yerine istediğiniz kanal bu fayın bir kanal ama başka bir kanala başlangıç ​​tıklatın biraz zaman ana akım sunucusundan oluşur.

Canlı İzle !

Google Tv de Filimler ve Diziler

google tv film izle
Google TV platformu olduğu haberleri bugün kolunda bir kurşun var Google Play mağazasında içerik aç müşterilerine film, TV şovları ve Google destekli TV setleri bile müzik kiralamak veya satın almak için izin kullanılabilir.

Google TV nihayet bazı içerik kazanır

Yeni hizmetler kullanıcılar kiralamak veya satın almak içeriği dahildir Google Play mağazası aracılığıyla ve ayrıca diğer desteklenen Android cihazlarda getirdi içerik paylaşımı sağlayan sağlayacak bir güncelleştirme nezaket gelir.

Google TV hizmeti 2010 yılında kamu geri Unleashed, ama her zaman bir içerik eksikliği ile yaşadı. Yani Google tarafından duyuru çoğu kullanıcı olarak gecikmiş geliyor.

Kullanıcılar çalışan herhangi bir cihaz üzerinde Google TV satın herhangi bir medya içeriğine erişimi olacak Google Film izle ve TV uygulaması .

Güncelleştirme ayrıca abonelik fatura, otomatik güncellemeler, ve akıllı uygulama güncellemeleri gibi girmeleri için yeni özellikler bir ana olsun geliştiriciler için iyi bir haber.

Içerik kütüphanesi iTunes ve Amazon gibi büyük görünmüyor, ancak Google film ve TV şovları "binlerce" vardır diyorsunuz. Ve Google TV sahipleri için, başlıkları herhangi bir sayıda açık kollar ile karşıladı olacaktır.

Canlı İzle !

Yahoo Samsung Smart Tv

smart tv
Teknoloji ve medya dünyasında iki büyük şirketlerin gerçek zamanlı ve gelişmiş 'eğlence ve reklam hizmetleri oluşturmak için Samsung ile bir anlaşma duyurdu popüler arama motoru (ve bazen orijinal içerik üreticisi) Yahoo! gibi, yeni girişimler yaratmak için güçlerini birleştirdi Akıllı TV setleri Güney Koreli şirketin mevcut aralığı.

Işbirliği taraflarla, izleyicilerden 'akıllı içerik keşif' ve nişan için potansiyel yeni fırsatlar yaratma aracı olduğu iddia edilen her ikisi de anlaşma başlangıçta göreceği Amerikalı tüketiciler için 'etkileşim görülmemiş bir düzeye' hakkında getireceğini iddia ediyor özellikleri anlaşma başlangıç-up 'programlama ortakları' National Geographic ve Showtime Networks aracılığıyla görünür.

Çifti üzerinde çalıştığı projeler artık tüm Samsung SyncPlus aracılığıyla 'Yahoo Yayın Etkileşimi' platformu ile gömülü olacak Akıllı TV'ler, Samsung'un 2012 hat üzerinde özellikli olacak. Bu hizmetin özellikleri özellikli ek içeriğe erişmek için teklif (TV şovları için) veya fırsatlar (reklamlar, düzenli TV programlama veya reklamları izlerken izleyiciler 'gerçek zamanlı, hızlı içerik' almanızı sağlayan 'SoundPrint otomatik içerik tanıma' sistemi yer alacak ).

Bir başka gelişme doğrudan ticari nokta sırasında pop-up bir yönü, ya da reklamı ürün için kuponlar gibi ilgili teklifler 'şimdi ne olacak' isteyebilir görüntüleme deneyimi, içine 'interaktif reklamlar' dahil planıdır.

Yahoo bağlı TV başkan yardımcısı Ron Jacoby, bu teknolojinin potansiyeli özellikleri şöyle dedi: "ilgi çekici içerik ile TV izlerken birleştirerek, biz izleyicileri eğlendirdi ve bilgilendirilmektedir şekilde değiştirebilirsiniz. İçerik sahipleri, kendi programlama güçlendirir ve reklamverenler kitlelere pazarlama mesajları üzerine onlar teslim anı meşgul izin zorlayıcı aramalar-to-eylem oluşturabilirsiniz. "

"Bugün, tüketicilerin interaktif TV programı yapan vardır daha yaşar: Samsung Electronics Amerika Eric Anderson (içerik ve ürün çözümleri başkan yardımcısı) belirten, ortaklık özetlenmiştir. Biz çok Yahoo! ile ortaklık için mutluyuz ve önümüzdeki yıllarda başarılı bir işbirliği için sabırsızlanıyoruz. "

Yeni potansiyel başka bir dizi sağlayarak anlaşma ile Samsung 2012 Smart TV için özellikler keyfini kullanıcılar, Samsung ve Yahoo, yeni ortaklık yoluyla interaktif görüntüleme yeni gelişmeler açmak mümkün olacak?

Canlı İzle !

Google Tv İzleme Platformu

google play tvAlmanya, İngiltere ve Fransa Avrupa Ülkelerinde Google TV platformu yarından itibaren film kiralama Google Play mağazanın seçimi erişimine sahip olacaktır. Google tarafından duyurusu "13 Kasım, Google Play müzik ve film şimdi İngiltere, Almanya ve Fransa'da da GoogleTV geçerli olacak Başlangıç" dedi.

Google TV sistemi, televizyon ve set-top box gibi donanım yerleşik ve sahipleri TV izlemek ve streaming içeriği bulmak için internette dolaşabilirsiniz bir işletim sistemidir. 13 Kasım itibaren, İngiltere, Almanya ve sahipleri Fransa'da da kiralayabilir ve akarsu ya da indirmek film ve müzik daha Apple TV gibi yapma.

Garip Google ayrıca kiralama da Kanada ve Avustralya'da mevcut olacağını duyurdu, ama onlar hızlı mesaj o kısmı kaldırıldı ve biz 11/13 ile ilgili daha fazla ülkede başlatılması konum söyledi bir önceki yazı için üzgünüz "diyerek özür diledi , ama biz daha fazla ülke için her zaman Google Play getirerek konum olarak bizden ayrılmayın. deyimi başlangıçta hangi paketleri aynı zamanda Avustralya ve Kanada'da kullanılabilir olacağını belirtti gönderdi. "

Bu, bu ülkelerle başlamadan önce lisans anlaşmaları sıralamak için Google'da bekliyor gibi görünüyor. Ancak ABD'de bu tür sorunlar hiçbir yerde olsa Google Play içeriği Geçen aydan beri mevcut olmuştur .

Android Market yerini Google Play mağazası Elma Uygulaması ve iTunes hizmeti sunan uygulama, film, tv şovları ve, kira ve akarsu, satın indirmek için müzik dayanmaktadır.

Google TV hizmeti tüketicinin rızasını kazanmak için yavaş olmuştur, ama bu ikinci enkarnasyonu olduğunu (ile kanatları sürüm 3 ) ve Smart TV üreticileri, LG ve Sony vardır ortağı vardır.

Canlı İzle !

Online İnternet Tv İzleme Keyfi

online internet tvOnline TV gelişiyle PVR ihtiyacı düşüşe neden oldu? Hala orada mı TV kaydı için ihtiyaç onları izlemek için başka yollar varken gösterir? PVR veya Kişisel Video Kaydedici birçok insanın ev kritik bir cihaz oldu. TV iş için dışarı olması nedeniyle cevapsız gösterir izlemek mümkün olabilmesi için, o evde gadget için önemliydi. Gibi PVR (ayrıca DVR olarak da bilinir) TiVo evlerde son derece popüler olmuştur.

Biz telafi olduğunda biz PVR ihtiyacınız var mı?

Çalışan insanların çoğu günümüzde çok az canlı TV izlemek ve onların odak şüphesiz internet üzerinden kaçırılan etkinlikleri izlemek için kaymıştır. PVR kendi değerini korumak için, bu tür ücretsiz erişim gibi belirli özelliklere sahip olmak gerekir Up TV Yakalama veya DLNA akışı.

Ancak, PVR aynı eski özellikleri destekleyen TiVo daha yeni sürümleri ile çıkmaza ulaşmış görünüyor. Buna ek olarak, 700 $ bölgede ağır bir fiyat etiketi onlara hizmet için overpriced yapar. Örneğin, TiVo XL sadece önceki modele ekstra depolama eklenir ve aynı kötü CASPA video hizmeti sahiptir. Yani, PVR değiştirilmesi için seçenekler vardır?

Bir iyi bir seçenek eski yükseltmek için Blu Ray Oynatıcı TV ve DLNA Catch Up destekleyen yeni bir akıllı bir oyuncu alarak. Sony Blu-Ray Oynatıcı TV Yukarı iyi yakalamak sunar. Eğer PVR olarak kullanabilirsiniz çünkü Ayrıca, bu tür PS3 gibi jack-of-all-esnaf aygıtlarını kullanabilirsiniz. Bu, tek bir kişi için iyi bir seçenek olmakla birlikte, bütün bir aile için en iyi seçenek olmayabilir. Başka iyi bir seçenek yatırım yapmak D-Link Mezun Box medya oynatıcı yurtdışı izin, abonelik ve başına ödeme görünümü hizmetleri Catch Up bir VPN bağlantısı ile.

Canlı İzle !

Radyo da Canli Maç Dinleme Keyfi

radyoda maç dinleGenelde maçı radyodan dinleyip birde evde izleyince aslında dinlerken heyecanlandığımız pozisyonların çokta heyecan verici olmadığını anlarız. radyoda maç anlatımının klasikleşmiş bazı kuralları vardır. Özellikle yayında birkaç tane maç varsa ve maçı anlatan spikerin sesi yavaşça azalmaya başlıyorsa o zaman diğer stadlarda gol olmuş demektir. ses giderek azalırken içimizdeki heyecan giderek artar. acaba bizim maçtamı gol var diye düşünülür. zevklidir radyoda maç dinlemek , tabi bazı terimleri anlayabiliyorsanız...örn(rakip yarı alana bakan dairenin sol iç boşluğu)
                               
Pozisyonları gözünde canlandırmak zor olsa da; maç izlenemeyen durumlarda kurtarıcıdır. bir de spikerler, pozisyonları çok abartmasa...

Hayal gücünü geliştiren eylem. ne maradonalar vardır takımınızda ne peleler. ceza sahasına girdiğinde ahh bir de golü bulabilse. kaçar mı lan oradan gol? oysa gerçekde gole çok uzaktır o posizyon.

Şayet spiker ercan taner, orhan ayhan gibi kaliteli isimlerse tadından yenmez.

Babayla maçı radyoda dinlerken radyonun bozulmasıyla garaja inilir ve 89 model broadwey! ın bloupunk! marka radyosunda 65 dk. maç dinlemeye devam edilir.

Daha sonra maç özet görüntüleri izlendiğinde, radyoda maçı anlatan spikerin heyecanlanarak anlattığı bir çok poziyonun aslında tv'den izlense ayağa bile kalkılmayacak pozisyonlar olduğu anlaşılır. *

Radyodan maç anlatan spikerler çok heyacanlı anlatmkatadır. Televizyondan sonrdan izlediğinde o pozisyonların o kadar heyacanlı olmadığını görürsün. Ayrıca gol olduğunu tribünlerdeki taraftarların gol diye bağırmasıyla anlarsın. Bazı spikerler de gol olduktan sonra sanırım gol olacak deyip kehanetemiz tuttu gibi cümleler ederler. Zaten lcd tv lerin olduğu 2010 da radyodan maçmı dinlenir.
                   
Hayalgücünü geliştirmek için ideal bir yoldur.
                   
1999-2000 sezonunda galatasarayın efsane uefa serüvenini takip ederek ilk defa başıma gelen durum. o dordmund maçı yokmu, hele mallorca maçı radyo başında babamla sanki tvden maç izler gibi kilitleniyorduk. finali trt vermişti canlı canlı izleme imkanımız olmuştu ama radyodan dinlediğimiz onca maçın tadını alamamıştık.
               
Spikerlerin,insanlar sıkılmasın maç dinlemeyi bırakmasın diye maçı abartartarak anlatması ile 90 dakika boyunca sürer gider.
                   
Sabri'yi müthiş bir vücut çalımı atarken, cristian baroni'yi rakip yarı sahaya top gönderirken hayal edebilmektir...

hayalgücüyle şekillenir yani...
                   
Ali Ferahbod gibi bir spiker tarafından dinliyorsanız en heyecansız maçı bile bol gol pozisyonlu kemik seslerinin duyulduğu bir maçmış gelebilir.

Eğer argo diyecek olursak bu Ali Ferahbod çok kolpacı poozisyon olmayan alanlarda bile hayali pozisyon yaratabilir ve ses tonu ile o heyecanı size yaşatabilir.
                   
Futbol severlere farklı bir heyecan tattıran, maç keyfini farklı şekilde yaşatan olaydır. Taraftar spikeri dinlerken bir yandan gözünde canlandırır futbolcuları, hakemi, o anı. Keyfi başkadır, başka.
               
Cuma gününden spor toto da oynadıysanız maçı radyo 1 (trt)den dinlemek elzemdir, nostaljiktir. (emekli amca mode on) şimdi iddaa var, betfair var, fromsport ile atdhe var da o günlerin tadı nerde mirim.
                   
Sipiker maçı öyle bir anlatır ki sanki yılın maçı ama daha sonra televizyondan özeti izleyince ne kadar sıkıcı ve durağan bir maç olduğunu anlarsınız. adam 5 metreden auta giden topu inanılmaz şut diye yutturmuştur size.
               
İnsanı futbolla ilgilenmese bile gaza getiren olaydır... hele bir de spiker iyiyse tadından yenmez, spikerin anlatması ile maçın görüntülerini kafanızda canlandırırken birden cezasahasına girerse oyuncular, spikerin coşması ile birlikte siz de coşarsınız. tanımasanız, etmeseniz bile oyuncuları, "hadi oğlum hadi lan at şu golü" diye heyecanlanmaya başlarsınız.

.

Canlı İzle !

Eskişehirspor-Fenerbahce Macini İzle

fenerbahçe eskişehir macıSpor Toto Süper Lig'de 12. Haftanın maçı Eskişehirspor'un 17 Kasım Cumartesi Saat : 19:00 Eskişehir'de Fenerbahçe ile yapacağı maçın bilet fiyatları beirlendi. Maçın biletlerini Aktif A.S noktalarından ve maç günü Atatürk Stadı gişelerinden sporseverler bilet temin edebilecekler.

Eskişehirspor-Fenerbahçe maçı canlı olarak izlemek için buradan maç saati kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. İnternet ortamında spor toto süper lig maçlarını izleme keyfini ligtv canlı olarak buradan varabilirsiniz. Fenerbahçe'nin tüm lig maçlarının golleri ve özet görüntüleri ile maçı kaçırdım diye üzülme çünki maçın analizi ve tüm detayları ile ligtv de maç burada izlenir.

Eskişehirspor-Fenerbahçe Maçı Canlı İzle

Canlı İzle !

Galatasaray-Karabük Maçini İzle

Spor Toto Süper Lig'de 12. Haftanın maçı Galatasaray-Karabük maçı 16 Kasım Cuma Saat : 20:00 da Türk Telekom Arenada yapılacaktır. Maç biletleri biletix ve maç saat Telekom Arena gişelerinde maç izleme keyfini statta yaşamak isteyen sporseverlere sunulacaktır.

galatasarak lig tv macları
Galatasaray-Karabük maçını statta izleme şansına sahip olmayanlar tabiki maçları canlı ligtv izle kuralını malesef uygulamak zorunda kalacaklardır. İnternet ortamında LigTv izlemek için buraya tıklayarak maçı canlı ve kesintisiz olarak izleyebileceksiniz. Lig tv de ki tüm spor toto süper ligi galatasaray maçlarını canlı kesintisiz olarak izleme keyfini sizde burada yaşayın.


Galatasaray-Karabük Maçı Canlı Seyret

Canlı İzle !

Türkiye Danimarka Hazırlık Maçı

A Milli Takım, bugün tarihindeki 500. sınavına çıkıyor. Bu anlamlı gecede Ay-Yıldızlılar'ın Arena'daki rakibi Danimarka... Milli Takım-Çok özel bir maç!

türkiye danimarka maçı
2014 Dünya Kupası’na katılma umutlarını koruyan   A Milli Takımımız bugün Danimarka ile özel bir hazırlık mücadelesine çıkacak. Ancak bu karşılaşmayı diğer sınavlardan farklı kılan bir nokta söz konusu. Çünkü bugün milli takımımız tarihindeki 500. maçını oynayacak. Güçlü rakibini İstanbul’da, TT Arena’da ağırlayacak Abdullah Avcı’nın öğrencileri, tarihe galibiyetle geçmek için ter dökecek. Her iki takımın da ideal kadrosuyla mücadele etmesi beklenen karşılaşmanın saati ise 21.00. atv ekranlarında canlı yayınlanacaktır

Muhtemel 11'ler

TÜRKİYE: Onur, Gökhan, Semih, Ersan, Hasan Ali, Nuri, Emre, Kerim Frei, Arda, Burak, Mevlüt.

DANİMARKA: Lindegaard, Jacobsen, Kjaer, Agger, Wass, Eriksen, Poulsen, Kvist, Sloth, Bendtner, Dehli.

STAT: TT Arena

SAAT: 21.00

HAKEM: Felix Brych (Almanya)

YAYIN: ATV

Canlı İzle !

Radyo Yayını Nasıl Keşfedildi


radyo nasıl bulunduOndokuzuncu Yüzyıl elektromanyetik dalgalar ve bunların muhtemel uygulamalarının soruşturmaların başında gördüm. Bu erken kez keşifler benefitted Biz sadece amatör hem de profesyonel bu bilim adamları, eldeki ilkel araçları ile ne yaptığını ortaya çıkarmak için mümkün olduğunu hayret edebilirsiniz. Yani birçok erkek herhangi bir kişiye kredi vermek imkansız olduğunu, radyo gelişmesine katkıda bulunmuştur. Guglielmo Marconi radyonun babası olarak kabul edilirken, çoğu buluşlar olduğu gibi, o da diğerleri çalışmalarını dayanıyordu.
Giants Omuzlar üzerinde Giants

Elektromanyetizma Faiz bugün bildiğimiz gibi sonuçta radyo yol buydu. Çok erken 19. yüzyılda, deneyler dünyada çok sayıda insan tarafından yürütülen ediliyordu. Samuel Morse telgraf icat gerçekten bu ilgi gördü neydi, ve telgraf bilinir hale kısa bir süre sonra, başkalarının elektromanyetik alanlara anlamaya çalışıyorum başladı. Telgraf pahalı kablo gerek kalmadan ses sinyallerinin iletimi için bir yol iletmek için teller ihtiyaç olarak araştırıldı. İskoçya'da James Maxwell, ışık ve ses dalgaları seyahat bir teori vardı ve bu teori yana doğru olduğu kanıtlanmıştır, radyo ve tüm kablosuz iletimleri için temel oluşturur.

Radyo dalgaları iki diğer önemli öncülerinden Loomis, iki uçurtmalar ve bakır teller kullanarak verici ve alıcı kurmak başardı Washington DC, bir dişçi vardı. Yaptığı deneyler o bir mesafeden gönderilen bir mesaj göndermek ve almak olabileceğini kanıtladı, o bir araştırma bursu verildi. O gerçek, eğer basit bir kıvılcım verici ve alıcı yapmak başardı Ancak, çok önemli bir adım Heinrich Hertz tarafından çekildi. Biz hala Hertz'in adını kullanarak radyo dalga frekansını ölçmek.
İş Avansları

Nicola Tesla, Reginald Fessenden, ve Alexander Fleming, bu keşifler ile devam elektromanyetik dalgaların olanaklarını keşfetmek çalışın, tüm ses radyo bir olasılık yapmak için yardımcı oldu. 1906 yılında, bir müzik Noel Arifesi yayın Amerika Birleşik Devletleri East Coast dinleyicilere sunuldu, ve I. Dünya Savaşı, her evde bir radyo olması gerektiği fikri üzerinde yakaladı sonra.

Guglielmo Marconi diğerlerinin kuramları ve çalışmaları hakkında daha fazla bina için sorumlu olduğunu ve sonunda Avrupa, Kanada ve Amerika Birleşik Devletleri'nde vericileri bir sistem kurduk. Marconi radyo icat etmedi ederken, o besbelli ağını genişletmek ve ticari bir olasılık haline yardımcı araç ve kapsamı vardı.
Radyo istasyonları 20. yüzyılın ilk yıllarında ortaya çıkmaya başladı ve radyo bugün bildiğimiz yüzünde almaya başladı önce uzun değildi. Bu başladığından beri Radyo milyonlarca evin müzik, düşünce ve hayalleri getirdi, ve bugün bile, televizyon ve internetten rekabet, radyo hala bir yere sahiptir. Orada gece ve gündüz güvenle her saat olmanın yanı sıra, radyo uzun otomobil gezileri daha keyifli hale getirmek için yardımcı olur. Önemli bilgi, radyo yoluyla yayılır.

Canlı İzle !

Tv Seyretmek İçin 10 Yeni Teknoloji

tv seyretmek için teknoloji
Bu televizyon gerçekten ne kadar önemli olduğunu hafife almak kolaydır. Bu, nasıl bilgi yayılır devrim ortak adam güçlenmiş ve Vietnam ve sivil eşitsizlik gibi sonuna zulümlerle yardımcı oldu.

Ama hayatın koşuşturma içinde, toplumun çok fazla güç verdi TV gelişmeler gözden kaybetmek kolaydır. Bu makalede bir göz açıcı düşünün; aşağıda bugün nerede TV ve windup radyolar veya kısa dalga radyolar getirilen en önemli (ve sık sık unutulan) araç gereç bazılarını bulacaksınız ...

1. Mekanik Tv

Mekanik Televizyon bugünün plazmalar, LCD'ler, tüp setleri ve bu konuda başka bir şey atası olduğunu. Ilk elektronik televizyon kızartma beyin başlamadan Onlar sahne tam bir çeyrek yüzyıl üzerine geldi. O, tüm aile oturup mutfak masasının üzerine oturdu "peephole set" ile ilgili programı yakalamak istiyorum.

2.Cathode Ray Tv

Katot Işın Tüpü veya CRT, bugünün televizyon teknolojisi için yol açmıştır. Onun teknik temelleri görüntüleri görüntülemek için bir gazlı tüp içinde yakalanan negatif elektrotlar yararlanarak, bir süre için ustaca idi. Heyhat, LCD TV seti boyutu uzaklıkta acımasız ve görüntü kalitesi kadar cranking tarafından CRT öldürdü.

3.Renkli Color Tv

RCA bize renkli TV (Allah rahmet etsin) verdi. Çalışmaları 1950 yılına kadar 1946 yılından koştu ... renk sırılsıklam hippi yıldır hazırlık için zaman içinde bitirme. Onların tasarımı olsa önerilecek ilk değildi; önceki iki mucitler fikrinin patentini ancak sistemin çalışması için başarısız olmuştu ... Bir iyi olarak neredeyse midland walkie talkie .

4.Uzak Kontrolü

Bu yıl bizi uzaktan kumanda verdi çünkü 1950, asla unutulmamalıdır bir yıldır. Zenith Radio Corp ilki, bir kablo bağlı cihaz üretilen ve "Lazy Bone" denir. Bu Tanrı'nın bir hediyesi içine kendini dönüştürme, kablosuz gitmek için uzaktan kumanda için 6 yıl sürdü ... En azından, spor seven bir adam için.

5.VHS

VHS JVC VHS piyasaları vurdu 1975 tüm eleştiriler oldu. Bu toz haline Sony Beta (rakip videokasetle biçimi) öğütülür ve DVD taç aldı VHS oldukça yakın zamana kadar hakim. Birkaç kısa yıl içinde, VHS 8-track yolunda gidecek.

6.First (Uygun) Konsol

Bu dünyanın olmasa küçük dizüstü 35 yaşından küçük olanlar için, Commodore 64 baş aşağı dünyanın açık bir 64 kilobayt ev bilgisayar sistemi oldu. Apple, IBM ve Radio Shack her zaman evde bilgisayar teklifleri vardı, ama ucuz ya da teknolojik olarak etkileyici olarak yok. Zemin kazıma fiyat ötesinde, ne veba gibi C64 yayılmasını televizyon setine doğrudan takmak için yeteneği oldu yardımcı oldu.

7.Kablo Tv

Kablo TV (başlangıçta Topluluk Anten Televizyon veya CATV denir) John ve Margaret Walson buluşudur. Pennsylvania dağlarda Derin, arazi Philly büyük TV şebekelerinden alımı almak için sakinleri mücadele yapılır. Yani hayatını satan televizyonlar yapılan Walson, aksiyon aldı ve yakındaki bir dağın tepesinde bir "antenli" dikildi. Anten yayınlarını almak ve daha sonra yerleşik televizyon onları hortumlayan istiyorsunuz kablo ve sinyal güçlendiriciler ile ayarlar.

8. Uydu Tv

1976 boob tüp için büyük bir yıl oldu; ilk, HBO "Manila Thriller" boks maçı için kablolu yayın için ilk uydu yaptı. Değil uzun zaman sonra, Fahri Profesör H. Taylor Howard ilk doğrudan uydu TV sistemi ... garajında ​​yarattı.

Ardından 1977 gelir ve Hıristiyan Yayın Şebekesi (uydu aracılığıyla teslim ilk kablo programlama), Aile Kanalı, SPACE ve Turner Broadcasting System doğurma, kapıyı tekmeliyor. Bugün, uydu televizyon hala gelişen ve katlanarak büyüyor.

9. Dijital Tv

Bir yoluyla her eve Dijital yayın dijital radyo alıcısı erken 1990 aslında haline geldiği kadar bilim kurgu olduğu düşünülüyordu. 200-300 şirketlerinin bir grup dijital karasal tv gelişimi için itti. Hemen olmadan hayat düşünün, aşağıdaki teknoloji hiçbiri bu hayati adım olmadan aynı etkiye sahip olurdu.

10. DVD

DVD diskleri görsel içerik sunmak için dünyayı sarsan bir şekilde doğurma, Multimedya Kompakt disk teknolojisi (MMCD) ve Super Yoğunluk Disc teknolojisi (SD) rahim sıçradı. Daha kaliteli, daha yüksek depolama alanı ve kolay navigasyon ile anında DVD 1.0 VHS (Video Home System) Hearst yolunda idi fabrika dışarı haddelenmiş. Ancak, tabutuna son çivi için yıl 2002 ve 2003 yılına kadar sürmüştür. Bu Circuit City ve Best tamamen VHS kasetleri satan durdu Satın yıldır.

11. Tivo

Eğer sevdiğiniz programları kaydedebilirsiniz çünkü zamanınız olduğunda TiVo kayaların sonra onları izlemek. Ayrıca, TV reklamları çok daha az rahatsız edici hale getirir. Satılık koymak ilk TiVo modeli sadece bir DVR (dijital video kaydedici) cihazı olarak hareket Philips HDR110 oldu. 2000 yılı civarında geldi, Philips DSR6000 Doğrudan Tivo modeli, kullanıcıların uydu TV erişimi ve DVR işlevselliği vererek sokaklara vurmak.

12. LCD TV

RCA Richard Williams likit kristal (garip, biliyorum) ile oynamak için sevdim ve o elektrik uygulayarak bazı elektro-optik etkileri çekin ki keşfetti. T. Peter Brody saatler ve hesap makineleri için ilk "aktif matris" ekrana sahip olduğunda, 1972 ileri atla. Bu aynı sıvı kristal ekranların (LCD) yetiştirilen ve geliştirilmiş ölçüde o zamandan beri, TV üretim pazarı ele geçirmek ve yavaş anlamda daha fazla yaygın hale oylandı.

13. Plazma Tv

Aptal TV programlama nasıl olabilir rağmen, TV setleri arkasındaki teknoloji (özellikle plazma) oldukça zekidir. Öğrenci Robert Wilson ile birlikte Profesörler Bitzer ve Slottow, ilk plazma bazı bacaklar görüntüler verdi. Teknolojisi iki cam levha arasına plazma deşarj ederek çalışır, heyecan verici fosforlar yeterli sürecine ışık yayarlar. LCD primetime vurdu önce, plazma blok büyük bir köpek olduğunu ve kesin bir CRT katil olmak için söz verdi. Bu gün, plazmalar yavaş LCD savaşı kaybediyor ve sonunda aşamalı olabilir.

14. HDTV

1981 yılında HDTV güdümlü bir füze gibi televizyon pazara. Ilk sıçrama rağmen, canlılığı kazanmak için HDTV için dijital TV yaygınlaşmasının aldı. HD mekanik tv yana en büyük şey olmak için analog TV 2009 yılında dijital TV için tama yakın geçiş ile, sahne almaktadır. Şimdi tüm bu kayıp HD TV'nin tam kabulü evrensel olmak HDTV setleri.

15. İnternet Tv

Bu internet Yaş ve televizyon Net götürmek için sadece doğru. IPTV Internet Protocol Television açılımı ve internet bağlantısı ile evinizdeki bilgisayara prim programlama sunar. Ve sadece uydu TV gibi, almak ve izlemek istediklerinizi seçin ve IPTV önemli bir galibiyet yapım izlemek istediğinizde. Olabilir

Canlı İzle !